Χαίρομαι που υπάρχει το διαδίκτυο γιατί μπορείς να γράφεις την κριτική σου και να αξιολογείς το μάστορα που βάζεις στο σπίτι σου, βοηθώντας έτσι τον κόσμο που ψάχνει επαγγελματίες αλλά και την εταιρία να γίνεται καλύτερη. Χαίρομαι που βρίσκομαι στη θέση να κάνω τα καλύτερα σχόλια για την επιχείρηση υδραυλικών εργασιών του Δημήτρη. Τον ανακάλυψα μέσω Google και έμεινα κατευχαριστημένος με το επίπεδο των εργασιών των συνεργατών του και με τρόπο που συμπεριφέρθηκαν σε εμένα και την περιουσία μου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κώστας ΓιαννατάτοςΚριτικη Google

Ήρθαν στην ώρα που είχαμε κανονίσει και μου αντικατέστησαν την ίδια ημέρα το θερμοσίφωνα του σπιτιού μου. Μου έκανε εντύπωση η ευγένειά τους και η υπομονή που δείξανε στις πολλές ερωτήσεις που τους έκανα. Η τιμή ήταν αυτή που συμφωνήθηκε τηλεφωνικά με τον κο Χατζή.

Αντωνία ΚατσαλίφηΚριτική Facebook

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ σε επίπεδα που έχω συναντήσει μόνο στη Γερμανία, όπου κατοικούσα για 15 περίπου χρόνια… Συνεχίστε έτσι!!!

Μπάμπης ΔημητρόπουλοςΚριτική Google

Ανθρώπινες τιμές και εξυπηρέτηση σε υψηλά στάνταρτς… Μέχρι και πατέντα έκαναν με ένα εργαλείο για να με ικανοποιήσουν. Δεν έχω λόγια. Για υδραυλικά μόνο Χατζής! Μητσάρα συνέχισε έτσι.

Σωτήρης ΜπίλιαςΚριτική Google

Επέλεξα τους τεχνικούς της thelo-ydravliko.gr με βάση τις αξιολογήσεις που είδα στο Google, αν και για να πω την αλήθεια την είχα πατήσει πρόσφατα με κάποιους που πρέπει να είχαν βάλει ψεύτικες. Βλέποντας όμως τον αριθμό των κριτικών (173 την ώρα που γράφεται αυτή η αξιολόγηση) είπα πως αποκλείεται να μην είναι αληθινές. Και έπεσα μέσα! Μου άλλαξαν 5 καλοριφέρ που είχα στο σπίτι άμεσα. Η τιμή ήταν από τις πιο οικονομικές της αγοράς, ενώ μάζεψαν μέχρι και τις σκόνες που άφησαν μετά τις αλλαγές. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα και θα τους προτιμήσω και πάλι στο μέλλον.

 

Μαρία ΠαντελαίουΚριτική Google

Τους έχω καλέσει δύο φορές μέχρι τώρα. Άψογοι επαγγελματίες, συνεπείς στα ραντεβού τους και πολύ καλοί στη δουλειά τους. Καλέστε τους για τα υδραυλικά σας και δε θα χάσετε. Απλά κάντε την έρευνά σας πιο πριν για να μπορείτε να δείτε στην πράξη πως προσφέρουν από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Γιώργος ΠαπαδόπουλοςΚριτική Facebook

Τι να πω για τον άνθρωπο Δημήτρη Χατζή; Απίθανος τύπος, η γνωριμία έγινε μέσα από την ανάγκη μου για καταρτησμένο τεχνικό σε ένα αρκετά ιδιαίτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα.Πρώτη φορά είδα τέτοια οργάνωση σε αυτόν τον επαγγελματικό κλάδο. Να είσαι καλά φίλε μου!

Κώστας ΧρήστουΚριτική Google

Στείλτε μας την κριτική σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, γράφοντας την κριτική σας για τις υπηρεσίες μας και δείτε την στο site μας. Εναλλακτικά, δημοσιεύστε την κριτική σας στο Google ή στη σελίδα μας στο Facebook.
ydravlikoigr-kritikes

 

Αποστολή Κριτικής