210 20 20 444
694 22 72 777

Η έξυπνη επιλογή για χαμηλότερους λογαριασμούς θέρμανσης, με καλύτερες συνθήκες για το σπίτι ή το γραφείο.

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν όλο και πιο δημοφιλή επιλογή για τους Έλληνες καταναλωτές και δίχως αμφιβολία το κόστος της θέρμανσης είναι κάτι που μας απασχολεί όλους σε μεγάλο βαθμό.

Τα παλιά συστήματα θέρμανσης ήταν πιο ενεργοβόρα, όμως αυτό δεν είχε πιο παλιά μεγάλη επίπτωση στην τσέπη μας γιατί το κόστος το πετρέλαιο ήταν χαμηλό. Σήμερα ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει και είναι πολύ σημαντικό να επιλέγει κάνεις την πιο οικονομική λύση για να ζεστάνει τον χώρο του.

Οι αντλίες θερμότητας διαχειρίζονται τη θερμοκρασία του χώρου μας αντλώντας θερμότητα από το περιβάλλον ή διοχετεύοντας την θερμότητα εκτός, ανάλογα με το αν θέλουμε να ζεστάνουμε ή να κάνουμε αντίστοιχα πιο δροσερό τον χώρο μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία για να σας συμβουλεύσει για το ποια αντλία θερμότητας να επιλέξετε και φυσικά να προχωρήσει στην αλλαγή ή την εγκατάσταση μιας νέας αντλίας θερμότητας.

Η κίνηση αυτή θα έχει μεγάλη επίπτωση τόσο στο «πορτοφόλι» σας, όσο και στο ίδιο το φυσικό περιβάλλον, καθώς με τον τρόπο αυτό περιορίζεται η κατανάλωση της ενέργειας και ως αποτέλεσμα έχουμε μικρότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή θα διαπιστώσετε πως η αλλαγή αντλίας θερμότητας αποτελεί μία εξαιρετική επένδυση, παρά το αρχικό κόστος εγκατάστασης και αγοράς της.

Εάν δεν γνωρίζετε πολύ καλά την αγορά και τη συγκεκριμένη τεχνολογία, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις υπηρεσίες μας, παρέχοντας πληροφορίες και πλήρη τεχνική υποστήριξη όποτε το θελήσετε.

Αλλαγή αντλίας θερμότητας

Είτε θέλετε να αλλάξετε την υπάρχουσα αντλία θερμότητας, είτε να εγκαταστήσετε ένα νέο σύστημα θέρμανσης, είμαστε κοντά σας.
  • Πλήρης μελέτη και εγκατάσταση αντλίας θερμότητας
  • Μεγάλη οικονομία σε βάθος χρόνου
  • Για μικρούς και για μεγάλους χώρους
  • Για επαγγελματική και για ιδιωτική χρήση
  • Από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι μία αντλία θερμότητας;

Πρόκειται ουσιαστικά για μία συσκευή που αντλεί τη θερμοκρασία από το κτίριο και την διοχετεύει στο εξωτερικό όταν θέλουμε να ψύξουμε το χώρο και το αντίθετο όταν θέλουμε να θερμάνουμε το χώρο μας.

Πόσα χρήματα μπορώ να εξοικονομήσω;

Το ποσοστό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πώς κυμαίνεται ανάμεσα σε 40-70% στο μεγαλύτερο πλήθος των περιπτώσεων.

Απαιτείται ειδικός χώρος για την εγκατάσταση;

Όχι. Υπάρχει μόνο μία εξωτερική μονάδα που μπορείτε να τοποθετήσετε πχ. στη βεράντα σας. δεν χρειάζονται δεξαμενές αποθήκευσης υγρών ή στερεών καυσίμων.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος