Αποτελεσματική αντικατάσταση σε κάθε είδους σύστημα θέρμανσης με δοχείο αδράνειας.

Το δοχείο αδράνειας αποτελεί ένα από τα βασικά μέρη ενός συστήματος θέρμανσης, ανεξάρτητα από το καύσιμο με το οποίο αυτό λειτουργεί. Μιλάμε για λέβητες πετρελαίου, φυσικού αερίου, πέλλετ, ξυλολέβητες, αντλίες θερμότητας κλπ.

Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν και ένα δοχείο αδράνειας που σκοπό έχει να αποθηκεύει σε υψηλή θερμοκρασία, χωρίς μεγάλες απώλειες, το ζεστό νερό.

Η αλλαγή δοχείου αδράνειας γίνεται συνήθως όταν υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα και βλάβες στο παλιό δοχείο ή ενδεχομένως προκειμένου να τοποθετηθεί ένα νεότερης γενιάς δοχείο αδράνειας, το οποίο θα σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στη θέρμανση του χώρου σας.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις είναι επιτακτική η αλλαγή του δοχείου όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε κάποιο μεγαλύτερο ή μικρότερο, για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση και αλλαγή δοχείου αδράνειας θέρμανσης. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη συγκεκριμένη αγορά και μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, οι οποίες θα ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις θέρμανσης του χώρου σας.

Αναλαμβάνουμε οι ίδιοι, μέσω των έμπειρων συνεργατών μας τις τεχνικές εργασίες για την αλλαγή δοχείου αδράνειας. Πραγματοποιούμε την απαραίτητη εγκατάσταση και συνδεσμολογία με το λέβητα ή με οποιαδήποτε άλλη πηγή, όπως είναι μεταξύ πολλών άλλων και οι ηλιακοί συλλέκτες.

Εμπιστευτείτε εμάς και τις υπηρεσίες μας, αποφεύγοντας τις μεγάλες αναμονές και λύστε το πρόβλημα της θέρμανσης με τον πλέον κατάλληλο και αποδοτικό τρόπο, που τελικά δεν θα σας κοστίσει ακριβά.

Αλλαγή δοχείου αδράνειας

Αγορά και εγκατάσταση δοχείων αδράνειας για κάθε είδος μηχανισμoύ θέρμανσης.
  • Ομαλότερη και πιο οικονομική λειτουργία για τον λέβητα
  • Αύξηση της ισχύος του συστήματος θέρμανσης
  • Για αποθήκευση ζεστού και κρύου νερού
  • Λειτουργική σχεδίαση και εξοικονόμηση χώρου
  • Εγγυημένα μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστη συντήρηση

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι τα δοχεία αδρανείας;

Τα δοχεία αδρανείας ή buffer είναι δεξαμενές, στις οποίες αποθηκεύεται κρύο ή ζεστό νερό. Συνδέονται συνήθως με τον λέβητα της θέρμανσης, απ’ όπου έρχεται το ζεστό νερό.

Σε ποια περίπτωση έχουμε αποθήκευση κρύου νερού;

Ένα δοχείο αδράνειας είναι δυνατόν να συνδεθεί σε κάποιον ψύκτη νερού, αντί για κάποιον λέβητα. Αυτό συμβαίνει σε περίπτωση που θέλουμε να έχουμε ψύξη στο χώρο μας, με τα αντίστοιχα συστήματα που δουλεύουν με κρύο νερό.

Γιατί πρέπει ένα δοχείο αδράνειας να λειτουργεί σωστά;

Επειδή οι θερμικές απώλειες έχουν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας για τη θέρμανση ή την ψύξη σας. Ένα καλό δοχείο αδράνειας μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος