Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου - πλήρης μελέτη και τοποθέτηση

Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου: Ο λέβητας πετρελαίου αποτελεί δίχως αμφιβολία το πιο σημαντικό κομμάτι ενός συστήματος θέρμανσης, το οποίο λειτουργεί με πετρέλαιο. Μιλάμε ουσιαστικά για τη συσκευή η οποία ρόλο έχει να μεταφέρει τη θερμότητα από τον καυστήρα όπου καίγεται το καύσιμο προς στο νερό, ζεσταίνοντας το.

Υπάρχουν καυστήρες πετρελαίου διαφόρων ειδών, που συνήθως κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τις θερμίδες που αποδίδουν, Δηλαδή τη δυνατότητα που έχουν να ζεστάνουν μικρούς η μεγαλύτερους χώρους. Υπάρχουν βέβαια και άλλες κατηγορίες που σχετίζονται με το υλικό κατασκευής τους και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Η αλλαγή – Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου πραγματοποιείται στην περίπτωση που εμφανιστεί κάποια βλάβη που δεν είναι δυνατό να επιδιορθωθεί ή στην περίπτωση για παράδειγμα που κάποιος θέλει να αλλάξει τη θέρμανση του από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο, καθώς απαιτείται ειδικός καυστήρας ανάλογα με το καύσιμο υλικό.

Οι υδραυλικοί μας έχουν τη δυνατότητα να σας συμβουλέψουν για οικονομικές και αποδοτικές λύσεις σε περίπτωση αλλαγής λέβητα πετρελαίου και αναλαμβάνουν πλήρως τη διαδικασία που περιλαμβάνει στις υπηρεσίες τη μελέτη και την αλλαγή του λέβητα.

Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου σε χαμηλό κόστος

Πρόκειται για μία αρκετά δαπανηρή διαδικασία, για αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζονται τα έμπειρα χέρια κάποιου εξειδικευμένου συνεργείου υδραυλικών προκειμένου να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσής σας.

Καλέστε μας σήμερα κιόλας στα τηλέφωνα επικοινωνίας για την Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου που θέλετε να κάνετε. Είμαστε στην διάθεση σας να σας λύσουμε όποια απορία έχετε γύρω απο τον λέβητα σας. Ένας υδραυλικός μας θα σας δώσει την λύση, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Αλλαγή λέβητα πετρελαίου

Καλή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης με αλλαγή λέβητα
  • Για αντικατάσταση χαλασμένου λέβητα
  • Για μεγαλύτερη οικονομία με έναν νέας τεχνολογίας λέβητα
  • Χωρίς περιττές δαπάνες και ταλαιπωρία
  • Αρίστη απόδοση με εγγύηση λειτουργίας
  • Πλήρης μελέτη κι εγκατάσταση

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι τρεις κατηγορίες λέβητα πετρελαίου;

Μπορούμε να χωρίσουμε τους λέβητες πετρελαίου σε τρεις κατηγορίες, στους χαλύβδινους, στους μαντεμένιος και στους λέβητες συμπύκνωσης. Οι τελευταίοι είναι οι πιο σύγχρονοι. Είναι άκρως πιο αποδοτικοί σε σχέση με τους προηγούμενους, ενώ σε όλες τις νέες εγκαταστάσεις τοποθετούνται λέβητες συμπύκνωσης.

Πόσα χρήματα μπορώ να εξοικονομήσω με έναν νέο λέβητα;

Η εξοικονόμηση καυσίμου που μπορείτε να έχετε με έναν λέβητα συμπύκνωσης κυμαίνεται κατά κύριο λόγο ανάμεσα στο 10 και το 30%. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια θα μπορείτε ουσιαστικά να κάνετε απόσβεση της επένδυσης για έναν πιο ακριβό λέβητας συμπύκνωσης.

Υπάρχουν ωστόσο βραχυπρόθεσμα πιο οικονομικές λύσεις;

Οι λέβητες συμπύκνωσης είναι πιο αποδοτικοί, αλλά παράλληλα και πιο ακριβοί. Σε παλιότερες εγκαταστάσεις μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε κάποιο χαλύβδινο η μαντεμένιο λέβητα, πληρώνοντας πολύ λιγότερα χρήματα για την αγορά. Βέβαια, σε βάθος χρόνου αξίζει περισσότερο η εγκατάσταση λέβητα συμπύκνωσης.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος