Η ΑΛΛΑΓΗ ΒΡΥΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ αποτελεί μία από τις πιο συνηθισμένες εργασίες για τις οποίες δεχόμαστε τηλέφωνα για να στείλουμε κάποιον από τους καταρτισμένους υδραυλικούς μας.

Η συνεχόμενη χρήση της βρύσης κουζίνας σε καθημερινή βάση από τα μέλη της οικογένειας έχει ως αποτέλεσμα τις συνεχείς φθορές του υλικού, που πιθανώς θα προκαλέσει στο μέλλον διάφορα προβλήματα και πιθανώς κάποιες διαρροές νερού.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, κυρίως για λόγους αισθητικής και διακόσμησης, μια ΑΛΛΑΓΗ ΒΡΥΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ αποτελεί τη βέλτιστη λύση για μία ανανέωση του χώρου της κουζίνας του νοικοκυριού.

Είναι ξεκάθαρο πως σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η αλλαγή βρύσης κουζίνας πρέπει να καταπολεμάται άμεσα, διότι ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος διαρροής που θα δημιουργήσει καταστροφές στην υδραυλική εγκατάσταση του σπιτιού σας, αλλά μπορεί να προκαλέσει τεράστια προβλήματα στις υπόλοιπες υποδομές σας, όπως έπιπλα, ντουλάπια κ.λπ.

Ακόμη και μία μικρή διαρροή πιθανώς να προκαλέσει δυσανάλογες καταστροφές εάν δεν επιλυθεί έγκαιρα και σωστά. Πρέπει να μην την αγνοήσετε, γιατί το κόστος που θα καλεστείτε να πληρώσετε για να την επιδιορθώσετε μπορεί να είναι τεράστιο

Η ΑΛΛΑΓΗ ΒΡΥΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ γίνεται από τους έμπειρους υδραυλικούς μας αρκετά εύκολα και σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως και στην πλειάδα των υπηρεσιών μας. Η εν λόγω εργασία ολοκληρώνεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο από έναν άρτια καταρτισμένο συνεργάτη μας, ο οποίος θα σας επισκεφθεί εντός λίγων ορών από την κλήση σας.

Είναι αρκετές οι περιπτώσεις που η ΑΛΛΑΓΗ ΒΡΥΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ δεν είναι καν απαραίτητη και το μόνο που χρειάζεται είναι κάποια αλλαγή στα λαστιχάκια στεγανοποίησης ή ένα σφίξιμο στις σωληνώσεις. Ό,τι και να χρειαστεί να είστε σίγουροι πως η εταιρία μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Προφανώς, στην τελευταία περίπτωση, το κόστος των υπηρεσιών μας είναι αρκετά πιο οικονομικό για τον πελάτη μας, καθώς αποφεύγει την αγορά νέας βρύσης.

ΑΛΛΑΓΗ ΒΡΥΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μέσα σε λίγα λεπτά κάποιος συνεργάτης μας μπορεί να αλλάξει τη βρύση της κουζίνας σας, σε έκτακτες και μη περιπτώσεις.
  • Άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες κατάσταση
  • Ταχύτατη αλλαγή βρύσης μέσα σε λίγα λεπτά
  • Πολύ χαμηλό κόστος εργασίας
  • Τοποθέτηση κάθε είδους βρύσης και μπαταρίας
  • Δωρεάν έλεγχος για διαρροές κι άλλα πιθανά προβλήματα

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο συχνή είναι η αλλαγή βρύσης κουζίνας;

Πρόκειται για μία πάρα πολύ συχνή διαδικασία που αναλαμβάνουν τεχνικοί μας καθημερινά. Λόγω παλαιότητας/βλάβης ή της αλλαγής βρύσης για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Πρόκειται για ακριβή εργασία;

Όχι, το αντίθετο μάλιστα. Πρόκειται για μία από τις πιο οικονομικές τεχνικές εργασίες που αναλαμβάνουμε, καθώς συνήθως δεν χρειάζεται πολύς χρόνος και η αλλαγή είναι εύκολη υπόθεση για έναν καταρτισμένο τεχνικό.

Απαιτείται ειδικός χώρος για την εγκατάσταση;

Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε, αλλά η κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Ο τεχνικός μας μπορεί να σας δώσει δωρεάν συμβουλές για να αποφύγετε τα προβλήματα στο μέλλον με τη νέα σας βρύση.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος