Υψηλής ποιότητας εργασία και υλικά αντικατάστασης υδρορροών

Οι υδρορροές ενός κτιρίου είναι εξίσου σημαντικές με τις εσωτερικές σωληνώσεις του. Από παλιές κατοικίες έως πολύ σύγχρονες κατασκευές και επαγγελματικούς χώρους, οι υδρορροές τοποθετούνται για να προστατεύουν τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους από τη μεγάλη ροή των υδάτων της βροχής.

Το γεγονός πως οι υδρορροές είναι εκτεθειμένες σε τόσο σκληρές καιρικές συνθήκες σημαίνει πως θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας όσον αφορά τα υλικά κατασκευής τους, αλλά και η εγκατάσταση οφείλει να γίνεται με τον σωστό τρόπο στα κατάλληλα σημεία. Με τον τρόπο αυτόν παρέχεται ολοκληρωμένη προστασία, ώστε οι υδρορροές και να μην δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν.

Πέρα από λειτουργικές βέβαια, οι υδρορροές οφείλουν να είναι και αισθητικά ελκυστικές, καθώς εγκαθίστανται στις προσόψεις και στον περιβάλλοντα χώρο των κτιρίων.

Στην εταιρία μας ασχολούμαστε με συστήματα κάθετων και οριζόντιων υδρορροών, επισκευάζοντας και προχωρώντας σε αλλαγή υδρορροή στις περιπτώσεις που αυτό είναι απαραίτητο, είτε για λειτουργικούς, είτε για καθαρά αισθητικούς λόγους.

Οι συνεργάτες μας με την εμπειρία τους εγγυώνται πως η αλλαγή υδρορροής θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά και εξασφαλίζοντάς σας μεγάλη αντοχή και αποτελεσματικότητα τα επόμενα χρόνια που θα χρειαστείτε την υδρορροή σας.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία, ώστε με τις υδραυλικές υπηρεσίες μας, να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον εσωτερικό και για τον εξωτερικό σας χώρο, όταν το θελήσετε προγραμματισμένα ή και σε έκτακτες βέβαια περιπτώσεις.

Αλλαγή υδρορροής

Ανθεκτικές υδρορροές στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες
  • Μεγάλη αντοχή στον χρόνο
  • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα που ταιριάζει με τον εξωτερικό σας χώρο
  • Υδρορροές αλουμινίου, χαλκού, inox, πλαστικού και άλλων υλικών
  • Ποιοτικές υδρορροές που δεν σαπίζουν και δεν οξειδώνονται
  • Οικονομική εγκατάσταση, με άριστη ποιότητα εργασίας

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορεί να γίνει εγκατάσταση υδρορροής σε ήδη κατασκευασμένη στέγη;

Ναι φυσικά. Η τοποθέτηση μίας υδρορροής γίνεται είτε σε ολοκληρωμένη, είτε σε νέα οικοδομή. Ίσως χρειαστεί μόνο να γίνει μία μικρή τροποποίηση τη στέγη σας, πχ. με την μετατόπιση ορισμένων κεραμιδιών κλπ.

Είναι απαραίτητες οι υδρορροές;

Οι υδρορροές τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία, ανάλογα με την κατασκευή και το σχήμα του κτιρίου και της στέγης. Ουσιαστικά είναι επιβεβλημένη η εγκατάσταση μιας υδρορροής, η οποία σας εξασφαλίζει προστασία από την υπερχείλιση, στεγανότητα και αποτρέπει μελλοντικά προβλήματα και καταστροφές.

Θα ταιριάζει αισθητικά η νέα υδρορροή στην κατασκευή μου;

Οι επιλογές όσον αφορά τα υλικά των υδρορροών, τον τρόπο εγκατάστασης τους και τα διαθέσιμα χρώματα είναι πραγματικά πάρα πολλές. Μπορείτε συνεπώς να έχετε τη σιγουριά πως θα βρούμε την πλέον κατάλληλη λύση, που θα ταιριάζει στην αισθητική σας για το κτίριο στο οποίο γίνεται η τοποθέτηση.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος