Δώστε τη νέα μορφή που επιθυμείτε στο μπάνιο σας

Μία ανακαίνιση μπάνιου είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους. είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε εσείς το νέο μπάνιο, είτε να νοικιάσετε ή να πουλήσετε το σπίτι. Σίγουρα η διαδικασία προσφέρει σε κάθε περίπτωση πολλά πλεονεκτήματα.

Η ανακαίνιση μπάνιου προσφέρει μία εξαιρετική ευκαιρία ανανέωσης, ενός χώρου που συχνά παρουσιάζει προβλήματα τεχνικής φύσεως. Σε μερικές λοιπόν περιπτώσεις, όταν χρειάζονται πολλές τεχνικές εργασίες, είναι δεχόμενος καλύτερο να γίνει μία γενική ανακαίνιση του χώρου.

Φυσικά ο προϋπολογισμός σας είναι αυτός που θα καθορίσει σε ποιον βαθμό θα γίνει η κάθε ανακαίνιση. Ακόμη όμως και μικρές εργασίες ανακαίνισης, όπως είναι για παράδειγμα το βάψιμο ή η αντικατάσταση κάποιων από τα είδη υγιεινής, μπορεί η ανακαίνιση να δώσει μία νέα, πιο επιθυμητή εικόνα στον χώρο.

Η εταιρεία μας προσφέρει ολική και μερική ανακαίνιση μπάνιου, παρέχοντας πλήρεις υπηρεσίες, με βάση πάντα το διαθέσιμο ποσό που έχετε κατά νου να διαθέσετε. Αναλαμβάνουμε τα πάντα, από την αποξήλωση της προηγούμενης εγκατάστασης, έως την τοποθέτηση των νέων ειδών υγιεινής, των πλακιδίων και φυσικά της πλήρους υδραυλικής εγκατάστασης.

Θα φροντίσουμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και μαζί σας να συζητήσουμε για το ποιες ακριβώς είναι οι διαθέσιμες επιλογές, ακούγοντας τις ανάγκες και τις ιδέες σας και συνδυάζοντάς τες με τις προτάσεις που θα σας προτείνουμε.

Ανακαίνιση μπάνιου

Ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σε οικονομικές τιμές
  • Αλλαγή υδραυλικών και ηλεκτρολογικών
  • Πολλές επιλογές σε υλικά, σε είδη υγιεινής και σε έπιπλα
  • Γρηγόρη ανακαίνιση χωρίς ταλαιπωρία και θόρυβο
  • Χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση με την εμπειρία μας
  • Άριστο αποτέλεσμα με βάση τα χρήματά σας

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς διαμορφώνεται η τιμή για την ανακαίνιση του μπάνιου;

Οι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό της τιμής έχουν να κάνουν κυρίως με το μέγεθος του χώρου, τα υλικά που θα επιλέξετε, Καθώς επίσης και το πόσες εργασίες θα πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση.

Πόσο μπορεί να κοστίσει μία ανακαίνιση μπάνιου;

Δεν υπάρχει σαφής απάντηση για την ερώτηση αυτή δυστυχώς. Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με το πλήθος των εργασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν, το μέγεθος της κουζίνας, την ποιότητα των υλικών και τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση όλων των εργασιών. Να είστε σίγουροι πως θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το κόστος εκ των προτέρων. Εσείς ορίζετε τον προϋπολογισμό και εμείς παραδίδουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με βάση τα χρήματα αυτά.

Πόσο μπορεί να διαρκέσει η διαδικασία της ανακαίνισης;

Και πάλι τα πάντα εξαρτώνται από το πλήθος των εργασιών. Σε εύκολες περιπτώσεις, ακόμη και μία μέρα είναι αρκετή, ενώ σε πιο συνθέτες περιπτώσεις μπορεί να μιλάμε ενδεχομένως και για δύο εβδομάδες ή και περισσότερο. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε πώς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε σε πέρας τις εργασίες στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος