Αφαιρέστε το μπιντέ από το μπάνιο σας

Στα παλιότερα κυρίως σπίτια, η εγκατάσταση του μπιντέ ήταν κάτι που συνέβαινε συχνά, σε αντίθεση με τα σημερινά μπάνια, όπου σπάνια κάνεις εγκαθιστά πλέον κάποιο μπιντέ, παρά τα ενδιαφέροντα πλεονεκτήματά του.

Είναι γεγονός πως πολλές φορές, ιδίως όταν μιλάμε για διαμερίσματα, ο χώρος που διαθέτουμε στο μπάνιο είναι περιορισμένος και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να τοποθετήσουμε στο μπάνιο το πλυντήριο, το στεγνωτήριο και άλλες ογκώδεις συσκευές και ράφια ή ντουλάπια, κάτι που ουσιαστικά κάνει την εγκατάσταση και χρήση του μπιντέ μάλλον πολυτέλεια.

Γενικότερα οι χώροι στα σύγχρονα σπίτια είναι ιδιαίτερα περιορισμένοι και αυτό σημαίνει πως πρέπει να γίνεται σωστή διαχείριση του κάθε χώρου, ακόμη και του μπάνιου, για να προσφέρονται στην οικογένεια καλύτερες συνθήκες στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Στην εταιρία μας αναλαμβάνουμε την απεγκατάσταση μπιντέ από το μπάνιο σας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και ταχύτητα. Φροντίζουμε να αφαιρέσουμε το μπιντέ από το δάπεδο ή από τον τοίχο και να δώσουμε μία νέα διάσταση και πρόσθετο χώρο στο μπάνιο σας.

Τα συνεργεία μας είναι πολύ προσεκτικά και φροντίζουν να μην κάνουν ζημιές στο χώρο, έτσι ώστε μετά την αφαίρεση του μπιντέ το μπάνιο σας να χρειάζεται ελάχιστες παρεμβάσεις για να καλυφθούν τα οποία σημάδια θα αφήσει η αφαίρεση του συγκεκριμένου είδους υγιεινής του μπάνιου.

Πρόκειται για μία εργασία η οποία πραγματοποιείται αυθημερόν από έμπειρους υδραυλικούς, πού παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουν και άλλες υδραυλικές εργασίες, εφόσον βέβαια τις έχετε ανάγκη.

Απεγκατάσταση μπιντέ

Αυθημερόν αφαίρεση μπιντέ, χωρίς ζημιές και μπελάδες
  • Χαμηλό κόστος εργασίας
  • Απομάκρυνση μπαζών και απορριμμάτων
  • Απεγκατάσταση αυθημερόν
  • Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας
  • Διαχείριση πρόσθετων υδραυλικών ζητημάτων

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεται το μπιντέ στο μπάνιο μου;

Γενικά το μπιντέ είναι χρήσιμο και προσφέρει οικονομία στο χαρτί, καλύτερη υγιεινή και προστατεύει παράλληλα το περιβάλλον σε μεγάλο βαθμό. Από ‘κει και πέρα, είναι θέμα προσωπικό για το πόσο εξυπηρετεί τον καθένα και κατά πόσο είναι λειτουργικό σε έναν μικρό χώρο ή όχι.

Είναι απαιτητική και δύσκολη διαδικασία η αφαίρεση του μπιντέ;

Όχι, ακριβώς το αντίθετο. Η αφαίρεση του μπιντέ είναι εύκολη διαδικασία για έναν εξειδικευμένο υδραυλικό, που ξέρει πώς να το αφαιρέσει, χωρίς να κάνει ζημιές στα υδραυλικά και στα πλακάκια στο δάπεδο ή στον τοίχο.

Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω μετά την αφαίρεση του μπιντέ;

Εάν η απεγκατάσταση μπιντέ γίνει από κάποιον επαγγελματία, όπως τα συνεργεία μας, συνήθως δεν υπάρχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα. Το πιο συχνό ζήτημα είναι πως ενδέχεται να πρέπει να εγκατασταθούν πλακάκια εκ νέου στο σημείο όπου ήταν η βάση ή η πλάτη του μπιντέ. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις παλιότερες εγκαταστάσεις στις οποίες ήταν πολλές φορές κολλητά (με τσιμέντο) τα είδη υγιεινής στο δάπεδο.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος