Μην αφήνετε τη λεκάνη να στάζει γιατί είναι εκτός των άλλων και ανθυγιεινό

Η φθορά και οι βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις έχουν πολύ συχνά ως αποτέλεσμα τη διαρροή νερού. Όταν το νερό είναι καθαρό το πρόβλημα πρέπει σίγουρα να αντιμετωπιστεί τεχνικά, αλλά ίσως να μην είναι τόσο επιβλαβές όσον αφορά την υγεία.

Όταν όμως για παράδειγμα έχουμε τη διαρροή λεκάνης με ακάθαρτα νερά στο μπάνιο, τότε η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος οφείλει να γίνει ακόμη πιο άμεσα, καθώς δημιουργούνται και λόγοι υγιεινής στη μέση.

Συνήθως η διαρροή εμφανίζεται στη βάση της λεκάνης, στην ένωση με την αποχέτευση. το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με κάποιο μονωτικό υλικό (πχ. σιλικόνη), όμως σε πιο δύσκολες περιπτώσεις μπορεί να χρειάζεται και η αφαίρεση της λεκάνης.

Η απαραίτητη διαδικασία είναι κάτι που θα αποφασίσει κάποιος έμπειρος υδραυλικός, όπως οι συνεργάτες μας στα συνεργεία υδραυλικών που διαθέτουμε. Μόλις καλέσετε την εταιρία μας θα φροντίσουμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να σας δώσουμε άμεση διάγνωση και όλες τις διαθέσιμες επιλογές όσον αφορά την επιδιόρθωση.

Διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνηθισμένα αλλά και σε πιο σπάνια υδραυλικά προβλήματα. Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας σε έκτακτες και μη περιπτώσεις.

Διαρροή λεκάνης

Άμεση αποκατάσταση διαρροής της λεκάνης με στεγανοποίηση
  • Εντοπισμός αφανών και ορατών διαρροών
  • Άμεση επισκευή διαχειρίσιμων διαρροών καλοριφέρ
  • Αντικατάσταση σώματος εφόσον αυτό είναι απαραίτητο
  • Χαμηλό κόστος εργασίας και ανταλλακτικών
  • Έγκαιρη αντιμετώπιση παντός προβλήματος

Συχνές Ερωτήσεις

Παρατηρώ νερά στη βάση της λεκάνης, τι μπορεί να συμβαίνει;

Οι δύο πιο πιθανές αιτίες είναι η διαρροή από τη λεκάνη ή κάποια διαρροή στο καζανάκι. Είναι πιο εύκολο να διαπιστώσετε αν τρέχει το καζανάκι ή όχι παρατηρώντας το εάν υπάρχει υγρασία εξωτερικά.

Είναι απαραίτητη η άμεση αποκατάσταση μιας διαρροής λεκάνης;

Στις διαρροές λεκάνης το πρόβλημα είναι διπλό. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως υπάρχει διαρροή, αλλά και πως αυτό το νερό είναι ακάθαρτο και πλήρως ανθυγιεινό. Δεν είναι καλό να βρίσκεται εσείς και η οικογένειά σας σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Είναι δύσκολη μία αποκατάσταση σε διαρροή λεκάνης;

Τις περισσότερες φορές είναι απαραίτητη απλά μία στεγανοποίηση, αφού ο υδραυλικός εντοπίσει από ποιο σημείο ακριβώς υπάρχει διαρροή. Σε πιο σύνθετες περιπτώσεις θα πρέπει να αφαιρεθεί η λεκάνη, αλλά και πάλι δεν χρειάζεται συνήθως να γίνει αντικατάσταση της λεκάνης, παρά μόνο κάποια στεγανοποίηση.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος