Δώστε τέλος σε φουσκωμένους λογαριασμούς και σε νερά που τρέχουν

Οι διαρροές αποτελούν ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα των υδραυλικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και γενικότερα σε όλο τον κόσμο.

Μία διαρροή παροχής νερού σημαίνει ουσιαστικά ότι το νερό διαφεύγει από τις σωληνώσεις, κυρίως ως αποτέλεσμα του χρόνου που φθείρει την εγκατάσταση.

Μερικές φορές οι διαρροές αυτές δεν είναι εμφανείς και ίσως μόνο ο λογαριασμός του νερού να μπορεί να μας υποψιαστεί ότι κάτι πρέπει να μην πηγαίνει καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το μεγαλύτερο μέρος των σωληνώσεων μιας εγκαταστάσεις βρίσκεται πίσω από τοίχους και πατώματα, με αποτέλεσμα μία διαρροή να μη γίνεται έγκαιρα αισθητή.

Όταν δούμε λοιπόν τον λογαριασμό ύδρευσης να είναι πολύ φουσκωμένος ή τοίχους και πατώματα να έχουν φουσκώσει και να αρχίσουν να σκάνε από την υγρασία, τότε μάλλον μιλάμε για μία αρκετά εκτεταμένη διαρροή.

Σε ακόμα χειρότερες περιπτώσεις βλέπουμε τα νερά να κατακλύζουν το χώρο μας ή είναι δυνατό να προκληθούν πολύ μεγάλες ζημιές και καταστροφές.

Η εταιρεία μας ασχολείται με τις διαρροές και μία διαρροή παροχής αποτελεί για εμάς μία τετριμμένη διαδικασία. Οι άνθρωποί μας προχωρούν πρώτα σε εντοπισμό της διαρροής και ανάλογα με το σημείο της διαρροής, η επιδιόρθωση μπορεί να γίνει εύκολα η δυσκολότερα. Ωστόσο ένας επαγγελματίας με την κατάλληλη εμπειρία και τον εξοπλισμό μπορεί να αντιμετώπιση κάθε είδους διαρροη νερου αποτελεσματικά.

Εάν διαπιστώσετε πως υπάρχει διαρροη νερου στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υδραυλικές υπηρεσίες και εγγυόμαστε άμεση αποκατάσταση σε χαμηλές τιμές.

Διαρροή Παροχής

Αντιμετωπίστε γρήγορα μία διαρροή παροχής στο χώρο σας
  • Άμεσος εντοπισμός της διαρροής νερού
  • Επιτόπου αποκατάσταση του προβλήματος
  • Χωρίς ζημιές και καταστροφές
  • Οικονομικές υπηρεσίες που δεν θα σας στοιχίσουν πολύ
  • Κοντά σας Όλο το 24ωρο

Συχνές Ερωτήσεις

Έχω υποψία πως ίσως να έχω κάποια διαρροη νερου, τι να κάνω;

Εάν εντοπίσετε διαρροη νερου, μην διστάσετε καθόλου να ζητήσετε βοήθεια από ένα επαγγελματικό συνεργείο υδραυλικών, όπως αυτά τα οποία διαθέτουμε. Η καθυστέρηση μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερες καταστροφές και ακόμα μεγαλύτερο κόστος επιδιόρθωσης.

Πώς μπορώ να αντιληφθώ μία διαρροή παροχής νερού;

Τυπικά σημάδια είναι τα φουσκώματα σε τοίχους και σε πατώματα, καθώς και η υγρασία ή ακόμη και νερά που τρέχουν από τοίχους και πατώματα σε μεγαλύτερες βλάβες. Ακόμη όμως και ένας φουσκωμένος λογαριασμός νερού μπορεί να σημαίνει πως υπάρχει κάποια διαρροή παροχής.

Γιατί υπάρχει διαρροή στην παροχή;

Με τον χρόνο οι σωληνώσεις φθείρονται, σκουριάζουν και σαπίζουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαρροές στις ένωσης αλλά και σε ενδιάμεσα σημεία των σωληνώσεων.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος