Διορθώστε τη βλάβη στο ρολόι του νερού και τις υψηλές χρεώσεις

Σε πολλές περιπτώσεις παρατηρούνται διαρροές το ρολόι της ΕΥΔΑΠ, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να λαμβάνει κάνεις αυξημένους λογαριασμός ύδρευσης. Οι λογαριασμοί αυτοί είναι πιθανό να φτάσουν ακόμα και σε πολλές χιλιάδες ευρώ, εφόσον η διαρροή του νερού είναι σταθερή και μεγάλη.

Η ΕΥΔΑΠ δεν ενδιαφέρεται αν η διαρροή είναι από την πλευρά του ρολογιού και προς την ιδιοκτησία σας και το μόνο που ίσως καταφέρετε να κάνετε είναι να πληρώσετε με κάποια έκπτωση τους φουσκωμένους λογαριασμούς ή να γίνει και κάποιος διακανονισμός τακτοποίησης των οφειλών.

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε αμέσως όταν διαπιστώσετε μία διαρροή στο ρολόι της ΕΥΔΑΠ είναι να επικοινωνήσετε με ένα έμπειρο συνεργείο υδραυλικών για να τακτοποιήσετε αμέσως τη βλάβη αυτή, που σας χρεώνει κάθε δευτερόλεπτο που περνά.

Οι έμπειροι υδραυλικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν προβλήματα που αφορούν διαρροή σε ρολόι της ΕΥΔΑΠ, καθώς επίσης και οποιαδήποτε άλλη υδραυλική εργασία, εγκατάσταση ή επιδιόρθωση επιθυμείτε.

Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα από υδραυλικές υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες οικιακών χρηστών ή μεγάλων επιχειρήσεων, ακόμη και με πολλές και σύνθετες υδραυλικές εγκαταστάσεις (πχ. ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κλπ).

Διαρροή ρολόι ΕΥΔΑΠ

Σταματήστε το ρολόι της ΕΥΔΑΠ να γυρνάει λόγω της διαρροής
  • Διόρθωση του προβλήματος με ανθεκτικά υλικά για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών
  • Άμεση ανταπόκριση σε ελάχιστα λεπτά
  • Έλεγχος και για άλλες ενδεχόμενη διαρροές
  • Οικονομικές χρεώσεις ακόμη και για σύνθετα προβλήματα
  • Κοντά σας όλο το 24ωρο, ακόμη και στις αργίες

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι υπεύθυνη η ΕΥΔΑΠ ή εγώ για κάποια διαρροή;

Από την κεντρική δημόσια παροχή μέχρι και το ρολόι είναι υπεύθυνη η ΕΥΔΑΠ. Εσείς είστε υπεύθυνοι από το ρολόι και προς το σπίτι σας. Εάν έχετε φουσκωμένους λογαριασμούς τότε μάλλον ισχύει το δεύτερο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε προσωπικά και μάλιστα άμεσα.

Πώς μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει διαρροή μετά το ρολόι μου;

Ένας καλός τρόπος είναι να διακόψετε την παροχή του νερού στο σπίτι σας κλείνοντας τον κεντρικό διακόπτη. Εάν διαπιστώσετε πως το ρολόι του νερού εξακολουθεί να λειτουργεί και με κλειστό το νερό, τότε έχετε διαρροή από το ρολόι και μέσα.

Πώς μπορώ να πάρω επιστροφή χρημάτων από τη ΔΕΗ;

Θα πρέπει ο υδραυλικός που θα σκάψει και Θα φτιάξει τη διαρροή να σου δώσει μία βεβαίωση πως υπάρχει αφανής διαρροή. Με το χαρτί αυτό μπορείτε να διεκδικήσετε αφαίρεση του 60% του ποσού που σας ήρθε θα πληρώσετε. Τα συνεργία μας μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος