Σταματήστε τα ακάθαρτα ύδατα να βγαίνουν από το σιφώνι

Τα σιφώνια σκοπό έχουν απομακρύνουν τα ακάθαρτα νερά από το μπάνιο ή από την κουζίνα. Στα νερά αυτά εκτός από τις βρώμικες ανόργανες ουσίες υπάρχουν και πολλά βιολογικά λήμματα.

Γι’ αυτόν τον λόγο είναι επιτακτική η απομάκρυνση των ουσιών αυτών και των ακαθάρτων νερών προς την κεντρική αποχέτευση ή τον βόθρο. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε δημιουργούνται κακές συνθήκες υγιεινής και υπάρχει πιθανότητα για καταστροφές στην υδραυλική εγκατάσταση, αλλά και στα πράγματά μας (πχ. σε έπιπλα, σε ντουλάπια, σε καθημερινά αντικείμενα κλπ.)

Μία από τις πιο συχνές βλάβες που απαιτούν άμεση επιδιόρθωση είναι η διαρροή σιφωνιού. Από τις σωλήνες ή από το δάπεδο μπορεί να τρέχουν ακάθαρτα ύδατα και να μολύνουν ευαίσθητους χώρους υγιεινής, όπως είναι η κουζίνα και το μπάνιο.

Πρόκειται για έναν σημαντικό κίνδυνο που δημιουργείται για εμάς τους ίδιους, για τα μέλη της οικογένειάς μας, για τα κατοικίδια, ακόμη και για τους συναδέλφους μας σε κάποια επιχείρηση ή τους πελάτες μας.

Όταν έχουμε διαρροή σιφωνιού πρόκειται για μία βλάβη που θα πρέπει να επιδιορθωθεί άμεσα από κάποιο έμπειρο συνεργείο υδραυλικών, όπως ακριβώς είναι αυτά που διαθέτουμε στο δυναμικό της εταιρείας μας.

Σας προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων και επιδιορθώσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και τη διαρροή σιφωνιού και κάθε άλλου είδους διαρροή και επιδιόρθωση που ενδεχομένως θα χρειαστείτε.

Διαρροή σιφωνιού

Επιδιόρθωση σιφωνιού και αποκατάσταση της υγιεινής του χώρου
  • Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας για επισκευή
  • Εντοπισμός του προβλήματος και επιτόπου επιδιόρθωση
  • Χαμηλές χρεώσεις σε εργασία και σε ανταλλακτικά
  • Χωρίς θόρυβο και καταστροφές σε συσκευές, είδη υγιεινής και καταστάσεις
  • Εγγυημένη ποιότητα εργασίας για να είστε ήσυχοι Για πολλά χρόνια

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να καταλάβω εάν υπάρχει μία διαρροή σιφωνιού; 

Το πρόβλημα μπορεί να είναι εμφανές, δηλαδή να υπάρχουν νερά στο πάτωμα ή στους τοίχους, που υποδηλώνουν πως υπάρχει κάποια διαρροή. Η διαρροή μπορεί να γίνει αισθητή στον κάτω όροφο, εάν πρόκειται για πολυκατοικία (υγρασία στην οροφή), αλλά και μέσω φουσκωμάτων από το νερό σε τοίχους και σε δάπεδα.

Πρέπει να αντιμετωπίσω γρήγορα μία τέτοια διαρροή σιφωνιού;

Ναι. Καλό είναι να μην χάνετε χρόνο γιατί κινδυνεύετε να χρεωθείτε με πάρα πολλά χρήματα στο λογαριασμό ύδρευσης ή να γίνουν σημαντικές καταστροφές στις οποίες θα πρέπει να πληρώσετε, στον δικό σας χώρο ή το διαμέρισμα πχ. πού βρίσκεται από κάτω σας.

Είναι εύκολη η αποκατάσταση μιας διαρροής σιφωνιού;

Εξαρτάται πάντα από την περίπτωση. Υπάρχουν εύκολες, αλλά και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμες περιπτώσεις. Μπορεί να χρειαστεί να σπάσει κάποιος τοίχος ή κάποιο δάπεδο για να αποκαλυφθούν οι σωληνώσεις ή άλλες φορές πάλι όχι. Ο υδραυλικός που θα δει το πρόβλημα θα σας ενημερώσει για το τι πρέπει να γίνει ακριβώς.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος