Εάν αντιμετωπίζετε διαρροή σε σωλήνα ύδρευσης καλέστε τους ειδικούς

Δυστυχώς με τα χρόνια τα υδραυλικά είναι δυνατόν να παρουσιάσουν διάφορα προβλήματα και διαρροές, οι οποίες φυσικά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν τελικά μεγαλύτερα προβλήματα και καταστροφές.

Μία από τις πιο τυπικές εργασίες επιδιόρθωσης στις οποίες καλείται η εταιρεία μας να αντιμετωπίσει έχει να κάνει με τη διαρροή σωλήνα ύδρευσης. Τα χρόνια δυστυχώς είναι αμείλικτα και κάποια στιγμή είναι δυνατόν να παρουσιαστεί κάποια διαρροή, ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται καλά υλικά και οι βέλτιστες τεχνικές κατασκευής.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται μία υδραυλική εγκατάσταση, τόσο πιο πιθανό είναι να παρουσιάσει κάποια στιγμή διαρροή ή οποιοδήποτε άλλο υδραυλικό πρόβλημα.

Εάν λοιπόν διαπιστώσετε κάποια διαρροή σωλήνα ύδρευσης, δεν θα πρέπει καταρχάς να αγχώνεστε. Μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία μας και σύντομα, σε ελάχιστο χρόνο, θα βρεθούμε στο χώρο σας για να αντιμετωπίσουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα διαρροών.

Εάν η διαρροή είναι μεγάλη φροντίστε να κλείσετε τη γενική παροχή του νερού, ώστε να σταματήσει η ροή στο σπίτι και να αποφευχθούν περαιτέρω δυσάρεστες συνέπειες.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν τα εξειδικευμένα υδραυλικά συνεργεία μας, που με τις σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες τους μπορούν να σας καλύψουν σε κάθε είδους διαρροή και επιδιόρθωση υδραυλικής εγκατάστασης ή ακόμη και σε νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Διαρροή σωλήνα ύδρευσης

Σταματήστε το νερό και τη διαρροή πριν το πρόβλημα μεγεθυνθεί
  • Άφιξη στον χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά
  • Άμεσος εντοπισμός του προβλήματος και ενημέρωση
  • Αποκατάσταση της βλάβης σε ελάχιστο χρόνο
  • Χαμηλές χρεώσεις σε ανταλλακτικά και σε εργατικά
  • Ποιοτικές λύσεις για χρήση των υδραυλικών σας στο μέλλον χωρίς άγχος

Συχνές Ερωτήσεις

Έσπασε ο σωλήνας ύδρευσης. τι πρέπει να κάνω;

Φροντίστε σαν πρώτο βήμα να κλείσετε την παροχή νερού, ώστε να σταματήσει η ροή του νερού και να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα. Καλέστε μας και θα βρεθούμε άμεσα στο χώρο σας για να επιδιορθώσουμε τη βλάβη.

Πόσα περίπου χρήματα θα πληρώσω;

Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος της βλάβης και πόση ώρα θα χρειαστεί για την επισκευή το συνεργείο μας. Γενικά οι χρεώσεις είναι αρκετά οικονομικές και δεν θα πρέπει να σκέφτεστε το κόστος τις επιδιορθώσεις, παρά μόνο τα ενδεχόμενα προβλήματα που θα σας δημιουργήσει η διαρροή εάν καθυστερήσετε με την επιδιόρθωση.

Σε πόση ώρα μπορείτε να βρίσκεστε στο χώρο μου;

Τα συνεργεία υδραυλικών μας είναι διαθέσιμα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, χωρίς τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες να αποτελούν εμπόδιο για εσάς. Αντιμετωπίζουμε έκτακτες και προγραμματισμένες επισκευές 365 μέρες το χρόνο και αμέσως μετά την κλήση σας, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, εξειδικευμένοι υδραυλικοί θα βρίσκονται κοντά σας.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος