Μάθετε γιατί το νερό της βρύσης δεν έχει αρκετή πίεση

Το νερό σε μία υδραυλική εγκατάσταση πρέπει να έχει την απαιτούμενη πίεση, ώστε να βγαίνει με δύναμη από τη βρύση, στην κουζίνα, στο μπάνιο, στη βεράντα κλπ.

Σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζεται πρόβλημα στην πίεση του νερού και συνήθως αυτό έχει να κάνει με τη χαμηλή πίεση, δηλαδή τη μειωμένη ροή νερού που μπορεί να φτάνει έως και την πλήρη διακοπή της ύδρευσης.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να δημιουργούν αυτό το πρόβλημα. Στην πιο συνηθισμένη περίπτωση οι παλιοί σωλήνες γεμίζουν με σκουριά και εμποδίζουν τη ροή του νερού. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να εισέλθουν και ξένα αντικείμενα, όπως χαλίκια που φράσουν τις σωληνώσεις.

Το πρόβλημα μπορεί να είναι απλό ή και πιο σύνθετο, γι’ αυτό είναι ανάγκη να γίνει έλεγχος της πίεσης του νερού από κάποιον εξειδικευμένο υδραυλικό, που γνωρίζει ακριβώς τι να ελέγξει και μπορεί να διαπιστώσει εύκολα πού οφείλεται το πρόβλημα.

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους υδραυλικούς πού πέραν του πλήθους των υπολοίπων υδραυλικών υπηρεσιών μας μπορούν να σας βοηθήσουν σε ένα τυπικό έλεγχο πίεσης νερού στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Μπορούν μάλιστα επιτόπου να διορθώσουν ένα εύκολο πρόβλημα, μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Ο υδραυλικός θα φροντίσει να κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο, θα διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα σας ενημερώσει για την λύση του προβλήματος και τη χρέωση για την εργασία και τα ανταλλακτικά, εφόσον αυτά είναι απαραίτητα.

Έλεγχος πίεσης νερού

Αποκατάσταση της πίεσης του νερού με έλεγχο και επιδιόρθωση προβλήματος
  • Λεπτομερής έλεγχος όλων των υδραυλικών
  • Χρήση ειδικού εξοπλισμού
  • Οικονομικές χρεώσεις ακόμη και σε μεγάλα ζητήματα
  • Πρόληψη μελλοντικών διαρροών και καταστροφών
  • Για αποδοτική λειτουργία της βρύσης και το υδραυλικών εγκαταστάσεων

Συχνές Ερωτήσεις

Πού μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα με την πίεση του νερού;

Μερικοί παράγοντες μπορεί να είναι ενδεχομένως κάποιο πρόβλημα στους ρυθμιστές πίεσης, οι βαλβίδες του νερού, κάποια διαρροή νερού, κάποιο χαλίκι στις σωληνώσεις κλπ. Καλό είναι να ρίξει μία ματιά ένας έμπειρος υδραυλικός για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Τι είναι ο ρυθμιστής πίεσης;

Πρόκειται για μία συσκευή που συνήθως βρίσκεται κάτω από την σύνδεση του σωλήνα. Εάν σταματήσει να λειτουργεί τότε δημιουργείται χαμηλή πίεση στο νερό.

Τι είναι οι βαλβίδες νερού;

Συνήθως υπάρχει μία κεντρική βαλβίδα νερού σε κάθε σπίτι. Όταν αυτή η βαλβίδα διακόπτεται ή είναι μερικώς ενεργοποιημένη, τότε έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ροή του νερού σε ολόκληρη την εγκατάσταση. Ένας έλεγχος από υδραυλικό είναι ικανός να εντοπίσει το πρόβλημα.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος