Επιδιορθώσετε τη συσκευή σας για να αντιμετωπίσετε έκτακτες καταστάσεις

Μία αντλία λυμάτων είναι μία χρήσιμη συσκευή που μπορεί να σας γλιτώσει από μεγάλες καταστροφές σε περίπτωση πλημμυρών, σε υπόγεια και σε άλλους χώρους, από αποχετεύσεις και ακάθαρτα νερά.

Σίγουρα οι πιο ακριβές λύσεις είναι αυτές που προσφέρουν και την καλύτερη αξιοπιστία και ποιότητα όσον αφορά την άντληση και την απομάκρυνση των υδάτων, όμως και με πιο οικονομικές επιλογές μπορείτε να έχετε μία αντλία σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Βέβαια, μετά από παρατεταμένη χρήση ή ακόμη και μετά από απραξία, καθώς περνούν τα χρόνια, είναι δυνατό οι αντλίες λυμάτων, όπως άλλωστε όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, να παρουσιάζουν προβλήματα λειτουργίας και να χρειάζονται επιδιόρθωση.

Σίγουρα δεν είναι οικονομικά συμφέρον να αγοράζει κάνεις μία καινούργια αντλία λυμάτων κάθε φορά που εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα στην παλιά. Υπάρχουν επιδιορθώσεις που αξίζουν τον κόπο και κάποιες άλλες περιπτώσεις που πραγματικά δεν αξίζουν τον κόπο και τα χρήματα. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά μίας νέας αντλίας είναι μάλλον οικονομικά πιο ασφαλής ως επιλογή.

Η εταιρία μας πέρα από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και επιδιορθώσεις συστημάτων θέρμανσης και υδραυλικών, έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει και με τη συσκευή της αντλίας λυμάτων σας σε περίπτωση που έχει ανάγκη επισκευής.

Διαθέτουμε τεχνικούς που γνωρίζουν πολύ καλά τη λειτουργία των συγκεκριμένων συσκευών και μπορούν να επιδιορθώσουν μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα που ενδέχεται να βρείτε μπροστά σας. Όλες οι υπηρεσίες μας φυσικά σε πολύ οικονομικές τιμές, ώστε πραγματικά να αξίζει τον κόπο η επισκευή.

Επισκευή αντλίας λυμάτων

Άμεση αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης της αντλίας λυμάτων σας
  • Άμεσος έλεγχος και διαπίστωση του προβλήματος
  • Οικονομική επισκευή με φθηνά ανταλλακτικά
  • Αξιόπιστες και ποιοτικές πρώτες ύλες και ανταλλακτικά
  • Μέγιστη αποτελεσματικότητα και απόδοση ακόμα και σε παλιές συσκευές
  • Αποδοτική λειτουργία για πολλά ακόμη χρονιά

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες μάρκες μπορείτε να επισκευάσετε;

Αναλαμβάνουμε την επισκευή όλο τον αντλιών από μεγάλες και μικρότερες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μη σας απασχολεί η εταιρεία κατασκευής, μπορούμε να κάνουμε επιδιόρθωση σε όλες τις αντλίες.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για μία τέτοια επιδιόρθωση;

Συνήθως δυο-τρεις μέρες είναι αρκετές για τις περισσότερες περιπτώσεις. Υπάρχει περίπτωση βέβαια η βλάβη να είναι μικρή και να χρειάζεται απλά και μόνο μία ημέρα, ενώ σε πιο σύνθετες βλάβες μπορεί να χρειαστεί λίγος παραπάνω χρόνος.

Μπορώ να κάνω κάτι για να λειτουργεί καλύτερα η συσκευή μου;

Φροντίστε να αποθηκεύετε τη συσκευή σας σε κάποιο σημείο χωρίς υγρασία, ιδιαίτερα αν μιλάμε για συσκευές που δεν είναι αδιάβροχες. Διατηρήστε επίσης την αντλία σας καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη και βρωμιές. Προσπαθήστε επίσης να μην καταπονείτε πολύ την αντλία όταν τη χρησιμοποιείτε.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος