Απομακρύνετε μόνοι σας τα νερά με μία λειτουργική αντλία όμβριων υδάτων

Τα υπόγεια και κτίσματα σε χαμηλά σημεία είναι πολύ πιθανό να σας ταλαιπωρήσουν σε περιόδους έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων. Όταν ο όγκος του νερού είναι μεγάλος υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσουν τα νερά τους χώρους σας καταστρέφοντας τα πράγματα που υπάρχουν εκεί και δημιουργώντας πολλά άλλα προβλήματα.

Ιδιαίτερα δε όταν ένας χώρος είναι πλήρως λειτουργικός, κανείς δεν θέλει να δει τα νερά της βροχής να τον κατακλύζουν και να μην υπάρχει η δυνατότητα να απομακρυνθούν.

Είναι καλό σε τέτοιες περιπτώσεις να διαθέτετε μία αντλία όμβριων υδάτων για να μπορέσετε γρήγορα μόνοι σας να απομακρύνεται τα νερά που συσσωρεύονται σε τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις. Εάν περιμένετε την πυροσβεστική ή κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο, τότε μπορεί να περάσει πολύς χρόνος και οι καταστροφές να γίνουν πολύ μεγαλύτερες.

Με τον χρόνο ωστόσο και οι αντλίες όμβριων υδάτων μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα στη λειτουργία τους. Για το λόγο αυτό η επισκευή αντλίας όμβριων αλλά και η τακτική συντήρηση της θα πρέπει να πραγματοποιούνται εφόσον είναι απαραίτητες.

Τα συνεργεία τεχνικών που διαθέτουμε στην εταιρία μας μπορούν να προχωρήσουν σε επισκευή αντλίας όμβριων κάθε εταιρίας, επαναφέροντας σε χρήση την συσκευή σας, για αποδοτικά αποτελέσματα άντλησης όμβριων υδάτων.

Πέρα από τις τεχνικές εργασίες και επισκευές συσκευών, όπως είναι οι αντλίες, η εταιρεία μας διαθέτει κάθε είδους προϊόν και υπηρεσία αφορά στην εγκατάσταση, επιδιόρθωση και συντήρηση υδραυλικών συστημάτων, συστημάτων θέρμανσης και συσκευών συναφών κατηγοριών, μεταξύ των οποίων είναι και οι αντλίες υδάτων.

Επισκευή αντλίας όμβριων

Έχετε την αντλία σας έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο
  • Πλήρης αποκατάσταση και αποδοτική λειτουργία της αντλίας σας
  • Χαμηλές τιμές σε ανταλλακτικά και σε τεχνική εργασία
  • Για άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων από νερά και διαρροές
  • Γρηγόρη επισκευή χωρίς καθυστερήσεις
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας για τα επόμενα χρόνια

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι συχνές οι επισκευές αντλιών ομβρίων;

Επειδή πρόκειται για συσκευές που συνήθως δεν χρησιμοποιούνται πάρα πολύ, γι’ αυτό τα περιστατικά είναι μάλλον όχι ιδιαίτερα συχνά. Βέβαια, οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή είναι πιθανό να χαλάσει ακόμα και με μικρή και περιορισμένη χρήση. Ο χρόνος και η υγρασία προκαλούν φθορές και βλάβες.

Πόσες ημέρες διαρκεί μία επιδιόρθωση αντλίας;

Θα πρέπει να υπολογίζετε περίπου δύο με τρεις ημέρες κατά μέσο όρο. Εάν η βλάβη είναι πιο μεγάλη και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά διαθέσιμα στην αγορά, ενδέχεται να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση.

Είναι καλό να διαθέτω αντλία ομβρίων;

Αποτελεί μία χρήσιμη λύση για έκτακτα περιστατικά αν και συνήθως οι επαγγελματικές αντλίες είναι πολύ μεγαλύτερης δυναμικότητας και απόδοσης. Μπορούν ωστόσο να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε άμεσα κάποια διαρροή πλημμύρα μέχρι να φτάσει ένα εξειδικευμένο συνεργείο με καλύτερο εξοπλισμό.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος