Κάντε και πάλι αποδοτική τη θέρμανσή σας

Το δοχείο αδράνειας αποτελεί ουσιαστικά μία δεξαμενή στην οποία αποθηκεύεται ζεστό ή κρύο νερό, το νερό δηλαδή το χρησιμοποιείται προκειμένου να θερμάνει έναν χώρο (όταν είναι ζεστό) ή αντίστοιχα να ψύξει τον ίδιο χώρο (όταν το νερό είναι κρύο).

Ένα δοχείο αδράνειας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές πηγές θέρμανσης, πχ. σε αντλίες θερμότητας, πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ., προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων.

Ο σκοπός ουσιαστικά του δοχείου αδράνειας είναι να μας δίνει συνεχώς ζεστό νερό ακόμα και όταν ο λέβητας πάψει να λειτουργεί ή όταν ο ηλιακός θερμοσίφωνας δεν μπορεί π.χ. το βράδυ να μας προσφέρει ζεστό νερό.

Όταν προκύψει κάποια βλάβη σε ένα δοχείο αδράνειας, τότε η απόδοση του συστήματος θέρμανσης ή ψύξης μας διαταράσσεται, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον το ίδιο αποδοτικό και οικονομικό. Αυτό ουσιαστικά έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται την κατανάλωση ρεύματος ή καυσίμου, καθώς το δοχείο αδράνειας δεν είναι σε θέση να αποθηκεύσει πλέον σωστά την ενέργεια που χρειαζόμαστε.

Η εταιρεία μας είναι ειδική στην επισκευή δοχείο αδράνειας για κάθε είδους θέρμανσης και ψύξης. Μπορούμε να φτάσουμε γρήγορα στο χώρο όπου κι αν βρίσκεται το σύστημα και να προχωρήσουμε άμεσα σε επιδιόρθωση της βλάβης ή σε αλλαγή του δοχείου αδράνειας, εφόσον δεν είναι εφικτή η επισκευή αυτή.

Η επισκευή δοχείου αδράνειας αποτελεί μία μόνο από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν τα συνεργεία των υδραυλικών μας όλο το εικοσιτετράωρο, όποτε εσείς θα έχετε ανάγκη και θα μας καλέσετε.

Επισκευή δοχείου αδράνειας

Για αποτελεσματική αποθήκευση του ζεστού ή του κρύου νερού
  • Στον χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά
  • Επιτόπου επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του δοχείου
  • Χωρίς υψηλές και κρυφές χρεώσεις
  • Οικονομικές λύσεις για νέες βρύσες, ανταλλακτικά και εργασία
  • Άμεση επίλυση του προβλήματος και αποκατάστασης του συστήματος
  • Για οικονομική θέρμανση με μέγιστη απόδοση

Συχνές Ερωτήσεις

Με ποια συστήματα συνδέονται τα δοχεία αδρανείας;

Τα δοχεία αδρανείας χρησιμοποιούνται σε κάθε τύπου πηγές θερμότητας, σε λέβητες πετρελαίου, αερίου, πέλλετ, ξύλου, αντλίες θερμότητας, ηλιακούς συλλέκτες, ενεργειακά τζάκια κλπ.

Τι προσφέρει ουσιαστικά ένα δοχείο αδράνειας;

Σας προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος ή του καυσίμου που χρησιμοποιείτε για τη θέρμανσή σας. Με αυτόν τον τρόπο πληρώνετε πολύ λιγότερα χρήματα για τη θέρμανση του χώρου σας.

Ποια η διαφορά ενός δοχείου αδράνειας με ένα μπόιλερ;

Μπορείτε να το επιχειρήσετε και σε απλές περιπτώσεις ενδέχεται να έχετε επιτυχία. Προσέξτε μόνο γιατί υπάρχουν κάποια ευαίσθητα σημεία, συνήθως πλαστικά που μπορεί να καταστρέψετε και να κάνετε μεγαλύτερη τελικά τη ζημιά από ότι ήταν προηγουμένως.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος