Σταματήστε τις διαρροές και αποκαταστήσετε τη λειτουργία στο καζανάκι

Το καζανάκι χρησιμοποιείται καθημερινά από πολλά χέρια και είναι λογικό παρεπόμενο κάποια στιγμή ο μηχανισμός του να παρουσιάσει κάποια βλάβη. Κατά κύριο λόγο βλέπουμε το νερό να τρέχει στη λεκάνη ή απλά ο μηχανισμός να μην λειτουργεί και το νερό να μην πέφτει καν μέσα στη λεκάνη.

Έχετε υπόψη σας πως ακόμα και μία μικρή διαρροή στο καζανάκι μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα πολύ αυξημένες χρεώσεις στο λογαριασμό του νερού σας. Είτε λοιπόν πρόκειται για κάποια μικρή διαρροή που φαίνεται ασήμαντη ή για κάποιο ουσιαστικό λειτουργικό πρόβλημα που δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το εντοιχισμένο καζανάκι σας, καλό είναι να απευθυνθείτε σε κάθε περίπτωση σε κάποιον ειδικό.

Το εντοιχισμένο καζανάκι παρουσιάζει κάποιες διαφορές σε σχέση με τα υπόλοιπα καζανάκια, αν και στην ουσία ο μηχανισμός δεν είναι και πολύ διαφορετικός.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή σε εντοιχισμένο καζανάκι, για βλάβες που είναι στην ουσία απλές και χρειάζονται λίγο χρόνο για αποκατάσταση ή ακόμα και για την αλλαγή ολόκληρου του μηχανισμού.

Ο υδραυλικός του συνεργείου μας που θα σας επισκεφτεί θα εντοπίσει το ακριβές πρόβλημα και θα σας προτείνει την πλέον κατάλληλη λύση για την επισκευή στο εντοιχισμένο καζανάκι σας. Προσφέρουμε επιπλέον πρόσθετες υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων εφόσον είναι απαραίτητο να γίνει και κάποια άλλη τεχνική εργασία παράλληλα με την επισκευή.

Επισκευή εντοιχισμένο καζανάκι

Αποκαταστήσετε την ορθή λειτουργία στο εντοιχισμένο καζανάκι
  • Επιτόπου επιδιόρθωση στο μπάνιο σας
  • Χαμηλές χρεώσεις για ανταλλακτικά και για εργατικά
  • Μηχανισμοί και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και απόδοσης
  • Για λιγότερα προβλήματα και διαρροές στο μέλλον
  • Χωρίς ζημιές και καταστροφές στην εγκατάσταση

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες βλάβες σε ένα εντοιχισμένο καζανάκι;

Οι πιο συνηθισμένες βλάβες είναι να τρέχει λίγο ή περισσότερο το καζανάκι, κάτι που φαίνεται με το «τρεμόπαιγμα» του νερού στη λεκάνη. Υπάρχει επίσης περίπτωση το κουμπί να μην λειτουργεί σωστά, είτε να μη λειτουργεί και καθόλου.

Πόσο εύκολη είναι η επιδιόρθωση σε ένα εντοιχισμένο καζανάκι;

Τα συνεργεία των υδραυλικών μας είναι έμπειρα και μπορούν να προχωρήσουν σε επιδιόρθωση οποιασδήποτε βλάβης εντοιχισμένο καζανάκι μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ακόμη και αν χρειάζεται ολοκληρωτική αλλαγή του μηχανισμού αυτό δεν παίρνει πολύ χρόνο.

Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν καταστροφές σε πλακάκια ή σε είδη υγιεινής;

Όχι. Οι δικοί μας οι υδραυλικοί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά Πώς να ξεβιδώσω το καζανάκι και να αποκαταστήσουν τη βλάβη χωρίς οποιαδήποτε άλλη ζημιά στα είδη υγιεινής και το χώρο του μπάνιου σας.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος