Επιδιόρθωση του μπόιλερ για αποδοτική θέρμανση

Το μπόιλερ αποτελεί μία από τις πιο και βασικές συσκευές ενός συστήματος θέρμανσης. Ο λόγος ύπαρξής του είναι για να θερμαίνει το νερό και λειτουργεί με αυτό, ανεξάρτητα από την πηγή του καυσίμου ή της ενέργειας που θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να ζεσταθεί.

Πολλές φορές το μπόιλερ μπορεί να εμφανίσει δυσλειτουργίες και προβλήματα τα οποία χρειάζονται επισκευή προκειμένου να επανέλθει η σωστή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης. Με τον τρόπο αυτόν θα μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τη θέρμανση στο σπίτι σας το χειμώνα, χωρίς αυξημένο κόστος και χωρίς λειτουργικά προβλήματα.

Δύο από τα πιο τυπικά προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν σε ένα μπόιλερ είναι αυτό να τρυπήσει με αποτέλεσμα να χύνεται το νερό μέσω κάποιας διαρροής ή να μην έχετε καθόλου νερό ζεστό νερό από το μπόιλερ για διάφορους λόγους.

Είναι γεγονός πως παρότι το μπόιλερ είναι σίγουρα οικονομικό, η σύνδεση και η συντήρηση του απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από τον υπεύθυνο τεχνικό που θα αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Η εταιρία μας διαθέτει υδραυλικούς που γνωρίζουν πολύ καλά την λειτουργία των μπόιλερ και μπορούν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε επισκευή μπόιλερ χρειάζεστε στην εγκατάσταση θέρμανσης σας.

Με τις πρόσθετες υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων και επιδιορθώσεων που σας προσφέρουμε, κανένα πλέον πρόβλημα στην υδραυλική σας εγκατάσταση και στο σύστημα θέρμανσης σας δεν χρειάζεται να παραμείνει άλυτο.

Καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς μας για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει το μπόιλερ σας και να σας προτείνουν την πιο οικονομική και αποδοτική λύση την οποία χρειάζεστε.

Επισκευή μπόιλερ

Πλήρως λειτουργικό μπόιλερ μετά από επισκευή

  • Επιδιόρθωση μπόιλερ στον χώρο σας
  • Αλλαγή κυκλοφορητή και άλλων εξαρτημάτων
  • Σωστή σύνδεση στο σύστημα θέρμανσης
  • Ποιοτική δουλειά για απροβλημάτιστη λειτουργία στο μέλλον
  • Οικονομικές λύσεις με εγγυημένη ποιότητα

Συχνές Ερωτήσεις

Δεν έχω ζεστό νερό από το μπόιλερ, τι μπορεί να συμβαίνει;

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί να έχουν πάει στραβά. Για παράδειγμα η σύνδεση μπορεί να μην έχει γίνει με τον σωστό τρόπο με το σύστημα θέρμανσης και το κεντρικό λέβητα ή να μην έχει πραγματοποιηθεί εξαέρωση. Μπορεί επιπλέον να υπάρχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα που να χρειάζεται επισκευή.

Είναι επικίνδυνη κάποια διαρροή στο μπόιλερ;

Εάν πρόκειται για μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα μάλλον δεν θα σας δημιουργήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Σε εσωτερικές εγκαταστάσεις είναι πιθανό η διαρροή να δημιουργήσει προβλήματα σε γύρω εξαρτήματα, αντικείμενα και συσκευές λόγω της υγρασίας και των νερών.

Είναι εύκολη η επισκευή του μπόιλερ;

Εξαρτάται από την περίπτωση και από τον τεχνίτη. Τα έμπειρα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις καθημερινά και έχουν την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν ακόμα και σύνθετα προβλήματα που αφορούν το μπόιλερ της θέρμανσης κάθε είδους.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος