Επιδιορθώσετε τη βρύση που τρέχει στην κουζίνα ή στο μπάνιο

Η βρύση στο μπάνιο στην κουζίνα ή στη βεράντα μας καταπονείται συνεχώς κάθε φορά που την ανοίγουμε και που περνά από μέσα νερό υπό πίεση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα συχνά να δημιουργούνται διαρροές ή ακόμα και καταστροφή της βρύσης ή και μερική καταστροφή που κάνει τη χρήση της προβληματική.

Πρόκειται για μία συνηθισμένη υδραυλική εργασία, από τις πιο κοινές που καλείται να αντιμετωπίσει ένας υδραυλικός. Η αποκατάσταση της ζημιάς είναι κάτι που μπορεί να διαρκέσει ως και ελάχιστα δευτερόλεπτα ή μπορεί πάλι να χρειάζεται και πλήρης αλλαγή της βρύσης όταν το πρόβλημα δεν είναι εύκολο να επιδιορθωθεί.

Σε κάποιες απλές περιπτώσεις είναι απλά τα λαστιχάκια που χρειάζονται άλλαγμα για να μην τρέχει η βρύση και να μην φαίνεται πως παρουσιάζει διαρροή. Ένας έμπειρος υδραυλικός, όπως αυτοί που διαθέτει η εταιρεία μας, μπορεί να εντοπίσει αμέσως το πρόβλημα και να προτείνει την πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Εάν δεν μπορεί να γίνει επιδιόρθωση της παλιάς Βρύσης, τότε ενδεχομένως να πρέπει να γίνει αντικατάσταση με μία καινούργια. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, το κόστος δεν είναι πολύ μεγάλο.

Οι υδραυλικοί των συνεργείων της εταιρίας μας μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε επισκευή βρύσης, ακόμη και σε αντικατάσταση, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο και το αποφασίσετε. Προσφέρουμε υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων και μπορούμε να προχωρήσουμε και σε άλλες επισκευές πέρα από την επισκευή της βρύσης σας.

Επισκευή βρύσης

Μία λειτουργική βρύση μέσα σε λίγα λεπτά
  • Άμεση διάγνωση του προβλήματος και εκτίμηση της ζημιάς
  • Επιδιόρθωση ή αντικατάσταση της βρύσης
  • Γρήγορη αντιμετώπιση στα πιο συνηθισμένα προβλήματα
  • Οικονομικές λύσεις για νέες βρύσες, ανταλλακτικά και εργασία
  • Επισκευή βρύσης την ίδια μόλις ημέρα

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στη βρύση που χρειάζονται επισκευή;

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα έχουν να κάνουν με τη δυσκολία περιστροφής της βρύσης, καθώς επίσης και με απώλεια νερού από το λαιμό τους ή το στάξιμο νερού από την κεφαλή.

Πόσο δύσκολη είναι η επισκευή της βρύσης;

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις η επιδιόρθωση μπορεί να είναι εξαιρετικά οικονομική και απλή. Προβλήματα όπως η χαλάρωση του μηχανισμού, η συσσώρευση αλάτων και τα φθαρμένα λαστιχάκια αντιμετωπίζονται πραγματικά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Μπορώ να επιδιορθώσω μόνος μου τη βρύση;

Μπορείτε να το επιχειρήσετε και σε απλές περιπτώσεις ενδέχεται να έχετε επιτυχία. Προσέξτε μόνο γιατί υπάρχουν κάποια ευαίσθητα σημεία, συνήθως πλαστικά που μπορεί να καταστρέψετε και να κάνετε μεγαλύτερη τελικά τη ζημιά από ότι ήταν προηγουμένως.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος