Απομακρύνετε αποτελεσματικά τα νερά και αποφύγετε την πλημμύρα

Τα φρεάτια έχουν έναν σημαντικό ρόλο, να απομακρύνουν κατά κύριο λόγο τα νερά της βροχής, οδηγώντας τα εκτός του κήπου ή της εγκατάστασής σας, προς την κεντρική αποχέτευση.

Με τον τρόπο αυτόν ουσιαστικά αυτό που καταφέρνετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τις πλημμύρες και τις καταστροφές που ενδεχομένως να προκαλέσουν αυτές, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Κατά κύριο λόγο τα φρεάτια είναι δημόσια, όμως εφόσον το επιθυμείτε και εφόσον βέβαια αυτό είναι εφικτό στον χώρο σας, μπορεί να γίνει η κατασκευή φρεατίου και από ιδιώτες, ώστε να απομακρυνθούν αποτελεσματικά τα νερά, τα οποία κάνουν πιο δύσκολες τις συνθήκες στον χώρο σας.

Τα συνεργεία της εταιρίας μας διαθέτουν έμπειρους υδραυλικούς που γνωρίζουν πολύ καλά κάθε είδους υδραυλικές εργασίες, κατασκευές και εγκαταστάσεις υδραυλικών συστημάτων και φρεατίων.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή φρεατίου στο μέγεθος που εσείς θέλετε και στο σημείο που σας εξυπηρετεί καλύτερα με βάση τις ανάγκες σας.

Επιπλέον σας παρέχουμε κάθε είδους υδραυλική εργασία και υπηρεσία, τόσο για ιδιωτικούς χώρους, όσο και για επαγγελματικές εστίες, για μικρές και για μεγάλες ανάγκες υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Πέρα από τα φρεάτια και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, ασχολούμαστε επίσης με συστήματα θέρμανσης, καθώς επίσης και με τεχνικές επιδιορθώσεις θέρμανσης και υδραυλικών παντός είδους.

Κατασκευή Φρεατίου

Υψηλής ποιότητας κατασκευή φρεατίου
  • Πλήρης ανάληψη μελέτης και κατασκευής φρεατίου
  • Ανθεκτική και ποιοτική κατασκευή και υλικά
  • Για μεγάλη αντοχή σε βάθος χρόνου
  • Άμεση επίλυση προβλημάτων από κάμερα
  • Διαχείριση μεγάλου όγκου υδάτων

Συχνές Ερωτήσεις

Από τι υλικά κατασκευάζονται τα φρεάτια;
Ανάλογα με το μέγεθος και την χρήση τους, τα φρεάτια μπορούν να κατασκευαστούν από πολλά και διαφορετικά υλικά. Για παράδειγμα μπορεί να είναι αλουμινένια, μαντεμένια, ακόμη και πλαστικά. Υπάρχουν επίσης και τσιμεντένια φρεάτια υδρομετρητών και άλλων χρήσεων.
Για ποιο λόγο χρησιμοποιούνται τα φρεάτια;

Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούνται για να απομακρύνουν τα νερά της βροχής ή τα νερά σε περίπτωση που πλημμυρίσει κάποιος χώρος. Συνδέονται με τις σωληνώσεις της αποχέτευσης και απομακρύνουν τα νερά.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή φρεατίου;

Η τιμή εξαρτάται πάντα από το μέγεθος του φρεατίου, από το σημείο στο οποίο θα τοποθετηθεί, από τα υλικά κατασκευής και από πολλούς άλλους παράγοντες. Μπορείτε να καλέσετε κάποιο συνεργείο μας για να σας δώσει μία τιμή που θα περιλαμβάνει όλο το κόστος κατασκευής, των υλικών και των εργατικών.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος