Αλλάξτε θέση σε κάθε είδους φρεάτιο

Υπάρχουν απλές και πιο σύνθετες υδραυλικές εργασίες που είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και σε απλές οικίες κι εξοχικές κατοικίες.

Η μεταφορά φρεατίου από ένα σημείο σε κάποιο άλλο είναι απαραίτητη εφόσον υπάρχουν λειτουργικοί λόγοι που κάνουν επιτακτική αυτή την αλλαγή και τη μεταφορά.

Μπορεί ένα φρεάτιο να μην εξυπηρετεί ουσιαστικά τις ανάγκες του χώρου στον οποίο βρίσκεται και να δημιουργεί επιπλέον προβλήματα από αυτά που θεωρητικά έχει κατασκευαστεί ώστε να λύνει.

Αυτό σημαίνει πως η μεταφορά φρεατίου οφείλει να πραγματοποιηθεί, ώστε ουσιαστικά να σας βοηθήσει με την απομάκρυνση των υδάτων, με πιο αποτελεσματικό τρόπο από ότι στο παρελθόν.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως πολλές φορές γίνονται κατασκευαστικά λάθη ή ακόμη και λάθη σχεδιασμού και λάθη εκτιμήσεων για την λειτουργικότητα κάποιου φρεατίου, που καλό είναι στη συνέχεια να αναθεωρηθούν.

Μην βλέπετε αυτή τη διαδικασία ως ταλαιπωρία, αλλά ως μη απαραίτητη δουλειά η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί για να γίνουν τα πράγματα πιο λειτουργικά.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει με την μεταφορά φρεατίου από κάποιο σημείο σε κάποιο άλλο, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα φροντίσουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο και απόλυτα λειτουργικό φρεάτιο και παράλληλα να καλύψουμε το προηγούμενο, έτσι ώστε να μην αποτελεί πλέον αυτό με τη σειρά του εμπόδιο.

Έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε κάθε είδους υδραυλικές υπηρεσίες και εργασίες, καθώς τα εξειδικευμένα και πλήρως καταρτισμένα συνεργεία υδραυλικών που διαθέτουμε μπορούν να σας λύσουν όλα τα υδραυλικά προβλήματα σε χρόνο ρεκόρ και με ελάχιστο κόστος.

Μεταφορά φρεατίου

Κάντε οποιοδήποτε φρεάτιο λειτουργικό σε μία νέα θέση
  • Αφαίρεση του φρεατίου και εγκατάσταση του σε άλλο σημείο
  • Κάλυψη της θέσης του φρεατίου που αφαιρέθηκε
  • Αποτελεσματική και αξιόπιστη λειτουργία του νέου φρεατίου
  • Υψηλής ποιότητας υλικά και εργασία για αντοχή στον χρόνο
  • Οικονομικές χρεώσεις για ποιοτικές υδραυλικές εργασίες

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να μεταφέρω το φρεάτιο;
Μπορεί στο σημείο στο οποίο βρίσκεται να μην εξυπηρετεί ουσιαστικά και συνεπώς η εγκατάστασή του σε κάποιο άλλο σημείο να είναι πιο αποδοτική και πιο χρήσιμη. Κακοτεχνίες και λάθος εγκαταστάσεις αποτελούν συχνό φαινόμενο που οφείλει όμως κάνεις να διορθώνει.
Αποτελεί πολύ δύσκολη διαδικασία;

Η διαδικασία είναι εύκολη για τα εκπαιδευμένα συνεργεία μας, τα οποία την έχουν πραγματοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν και γνωρίζουν πώς να ολοκληρώνουν τη μεταφορά φρεατίου χωρίς καταστροφές, με απόλυτη επιτυχία.

Πόσο χρόνος χρειάζεται για μεταφορά φρεατίου;

Εξαρτάται πάντα από το πόσο σύνθετη είναι η κάθε περίπτωση, αλλά σίγουρα στις περισσότερες των περιπτώσεων η μεταφορά φρεατίου γίνεται αυθημερόν, μέσα σε ελάχιστο ουσιαστικά χρόνο και με χαμηλό κόστος.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος