Μεταφέρετε το καλοριφέρ σας σε κάποιο άλλο χώρο

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες είναι απαραίτητο να γίνει μεταφορά καλοριφέρ από έναν χώρο σε κάποιον άλλον. Μιλάμε ορισμένες φορές ακόμη και για εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους κτίρια.

Αναφερόμαστε ουσιαστικά τόσο για τη μεταφορά των σωμάτων καλοριφέρ, όσο και γενικότερα με τη μεταφορά ολόκληρης της εγκατάστασης θέρμανσης με τα καλοριφέρ, ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η απεγκατάσταση και η μεταφορά των σωμάτων αποτελεί το πρώτο στάδιο της διαδικασίας, το οποίο είναι και το πιο εύκολο και μπορούν να ακολουθήσουν αρκετά ακόμα βήματα, ανάλογα με το τι ακριβώς θα πρέπει να μετακινηθεί.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά καλοριφέρ από ένα σημείο σε κάποιο άλλο, τόσο όσον αφορά τις υδραυλικές εργασίες που είναι απαραίτητες για την απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης, όσο βέβαια και τη μεταφορά των καλοριφέρ και του υπολοίπου εξοπλισμού και των εξαρτημάτων του συστήματος θέρμανσης το οποίο χρησιμοποιείτε.

Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε κάθε είδους υδραυλική εγκατάσταση, καθώς επίσης και συντήρηση υλικού και εγκαταστάσεων ή επιδιόρθωση βλαβών κάθε είδους, στο καλοριφέρ και όχι μόνο.

Ξεχωρίζουμε για τον επαγγελματισμό μας, για τα γρήγορα αποτελέσματα και την ποιοτική εργασία την οποία προσφέρουμε, που συνδυάζεται με τον καλύτερο τρόπο με πολύ οικονομικές τιμές, από τις χαμηλότερες που θα βρείτε αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Μεταφορά καλοριφέρ

Μεταφέρετε το καλοριφέρ σας όπου αλλού επιθυμείτε
  • Απεγκατάσταση σωμάτων καλοριφέρ και συνολικά της εγκατάστασης
  • Ασφαλής μεταφορά του υλικού και εξοπλισμού
  • Εκ νέου εγκατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε
  • Άψογη λειτουργία του συστήματος
  • Χαμηλό κόστος για όλες τις απαραίτητες εργασίες

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο χρόνο απαιτεί η μεταφορά καλοριφέρ;
Αν μιλάμε μόνο για τα σώματα, τότε αυτή είναι μία διαδικασία που μπορεί να γίνει πάρα πολύ γρήγορα, αυθημερόν. Σε πιο σύνθετες μεταφορές, δηλαδή όταν μεταφέρει κάνεις ολόκληρη την εγκατάσταση θέρμανσης, τότε ίσως χρειαστούν μια-δυο μέρες επιπλέον.
Είναι ασφαλής η μεταφορά καλοριφέρ;

Πραγματικά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας όσον αφορά την ασφάλεια. Τα συνεργεία μας είναι πολύ έμπειρα και γνωρίζουν καλά πως να ολοκληρώσουν τη διαδικασία χωρίς τραυματισμούς και χωρίς να πάθει κάποια βλάβη ή ζημιά ο εξοπλισμός.

Μπορείτε να μεταφέρετε εσείς τα καλοριφέρ;

Ναι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταφέρουμε εμείς τα καλοριφέρ και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ουσιαστικά αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την διαδικασία μεταφοράς του καλοριφέρ.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος