Σωστή πίεση λέβητα για σωστή θέρμανση

Ένας λέβητας θέρμανσης θα πρέπει να διαθέτει τη σωστή πίεση προκειμένου να λειτουργεί απροβλημάτιστα και να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες σπιτιών, επιχειρήσεων και πολυκατοικιών.

Η πίεση ρυθμίζεται ανάλογα με τις προδιαγραφές γενικότερα του συστήματος θέρμανσης και των επιμέρους στοιχείων του, όπως είναι το δοχείο διαστολής κλπ., αλλά και με βάση τις απαιτήσεις που έχουμε από το σύστημα αυτό. Σκοπός είναι να φτάνει το νερό σε σωστή θερμοκρασία, ακόμα και στους υψηλούς ορόφους και φυσικά να μην καταπονείται εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να παρουσιάζει βλάβες και προβλήματα.

Ένας τεχνικός γνωρίζει ακριβώς ποια πίεση θα πρέπει να έχει ο λέβητας προκειμένου τα πάντα να είναι ρυθμισμένο σωστά και επιπλέον να μην δημιουργούνται προβλήματα ασφαλείας, τόσο για την εγκατάσταση θέρμανσης, όσο και για τους ίδιους τους ανθρώπους πού βρίσκονται κοντά στην εγκατάσταση.

Μία λάθος ρύθμιση είναι ικανή να προκαλέσει ζημιά στην εγκατάσταση, ενώ πάντα η ρύθμιση της πίεσης του λέβητα σχετίζεται άμεσα με το κατάλληλο δοχείο διαστολής.

Στην εταιρία μας γνωρίζουμε όλες αυτές τις λεπτομέρειες και μπορούμε να προχωρήσουμε στη σωστή ρύθμιση πίεσης λέβητα, καθώς επίσης και σε συντήρηση αλλά και σε επισκευές της κεντρικής θέρμανσης και όλων των εξαρτημάτων και εγκαταστάσεων.

Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε είδους υδραυλική εγκατάσταση με υπηρεσίες που σας προσφέρουν ποιότητα και αξιοπιστία.

Ρύθμιση πίεσης λέβητα

Ρυθμίστε στα σωστά επίπεδα την πίεση του λέβητα θέρμανσης
  • Έλεγχος του συστήματος θέρμανσης
  • Εντοπισμός τυχόν προβλημάτων και λάθος συνδέσεων
  • Ρύθμιση σωστής πίεσης
  • Γι’ αυξημένη ασφάλεια και απόδοση θέρμανσης
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις και υπέρογκες χρεώσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να ρυθμίσω μόνος μου την πίεση του λέβητα;
Καλό είναι να μην το επιχειρήσετε. Χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις και μία λάθος ρύθμιση μπορεί να οδηγήσει τόσο σε ζητήματα ασφαλείας δικά σας και του περίγυρού σας, όσο και στην καταστροφή του κεντρικού συστήματος θέρμανσης.
Δεν φτάνει ζεστό νερό στους επάνω ορόφους της πολυκατοικίας. Τι συμβαίνει;

Εάν οι κάτω όροφοι δεν έχουν πρόβλημα και αυτό εντοπίζεται μόνο στους πάνω ορόφους, τότε πιθανότατα μιλάμε για ένα πρόβλημα που αφορά την πίεση του λέβητα, η οποία και θα πρέπει να ρυθμιστεί σωστά.

Ακούω ήχους από το καλοριφέρ μου συχνά, τι μπορεί να φταίει;

Υπάρχει σημαντικό ενδεχόμενο να είναι πρόβλημα που αφορά την πίεση του λέβητα. Καλό είναι να φέρετε έναν εξειδικευμένο υδραυλικό για να ρίξει μία ματιά, ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να μην ακούτε ήχους, ενώ η θέρμανσή σας να είναι αποδοτική, χωρίς να καταπονείται το κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος