ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ με την χρήση υψηλής ποιότητας υλικών.

Οι υδρορροές ενός κτιρίου είναι το ίδιο σημαντικές όσο και οι εσωτερικές σωληνώσεις. Είτε είναι παλιές κατοικίες, είτε είναι σύγχρονες κατασκευές και επαγγελματικοί χώροι, οι υδρορροές τοποθετούνται για να προστατεύουν τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους από τη μεγάλη ροή των υδάτων της βροχής.

Οι υδρορροές είναι εκτεθειμένες σε αντίξοες καιρικές συνθήκες σημαίνει πως η επιλογή του υλικού τους θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας , αλλά και η εγκατάσταση και η στεγανοποίηση υδρορροών πρέπει να γίνεται με τον σωστό τρόπο στα κατάλληλα σημεία. Με τον τρόπο αυτόν παρέχεται ολοκληρωμένη προστασία στις υδρορροές του σπιτιού του και να μην δημιουργούν περισσότερα προβλήματα.

Πέρα από λειτουργικές βέβαια, οι υδρορροές οφείλουν να είναι και αισθητικά ελκυστικές, καθώς εγκαθίστανται στις προσόψεις και στον περιβάλλοντα χώρο των κτιρίων.

Στην εταιρία μας εξειδικευόμαστε σε συστήματα κάθετων και οριζόντιων υδρορροών, επισκευάζοντας τα και προχωρώντας σε ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ στις περιπτώσεις που αυτό είναι απαραίτητο, είτε για λειτουργικούς, είτε για καθαρά αισθητικούς λόγους.

Οι συνεργάτες μας με την εμπειρία τους εγγυώνται πως η ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά και εξασφαλίζοντάς σας μεγάλη αντοχή και αποτελεσματικότητα τα επόμενα χρόνια που θα χρειαστείτε την υδρορροή σας.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία, ώστε με τις υδραυλικές υπηρεσίες μας, να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον εσωτερικό και για τον εξωτερικό σας χώρο, όταν το θελήσετε προγραμματισμένα ή και σε έκτακτες βέβαια περιπτώσεις.

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ για αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες

  • Μεγάλη αντοχή στον χρόνο
  • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα που ταιριάζει με τον εξωτερικό σας χώρο
  • ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ αλουμινίου, χαλκού, inox, πλαστικού και άλλων υλικών
  • Ποιοτική ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ που δεν σαπίζουν και δεν οξειδώνονται
  • Οικονομική εγκατάσταση, με άριστη ποιότητα εργασίας

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορεί να γίνει ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ σε ήδη κατασκευασμένη στέγη;

Ναι φυσικά. Η στεγανοποίηση μίας υδρορροής γίνεται είτε σε ολοκληρωμένη, είτε σε νέα οικοδομή. Ίσως χρειαστεί μόνο να γίνει μία μικρή τροποποίηση τη στέγη σας, πχ. με την μετατόπιση ορισμένων κεραμιδιών κλπ.

Είναι απαραίτητη η ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ;

Οι υδρορροές τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία, ανάλογα με την κατασκευή και το σχήμα του κτιρίου και της στέγης. Ουσιαστικά είναι επιβεβλημένη η εγκατάσταση μιας υδρορροής, η οποία σας εξασφαλίζει προστασία από την υπερχείλιση, στεγανότητα και αποτρέπει μελλοντικά προβλήματα και καταστροφές, καθώς και η στεγανοποίηση της.

Θα ταιριάζει αισθητικά η νέα υδρορροή στην κατασκευή μου;

Οι επιλογές όσον αφορά τα υλικά των υδρορροών, τον τρόπο εγκατάστασης τους και τα διαθέσιμα χρώματα είναι πραγματικά πάρα πολλές. Μπορείτε συνεπώς να έχετε τη σιγουριά πως θα βρούμε την πλέον κατάλληλη λύση, που θα ταιριάζει στην αισθητική σας για το κτίριο στο οποίο γίνεται η τοποθέτηση.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος