Συνδεθείτε με το κεντρικό δίκτυο υδροδότησης της Αττικής

Κάθε νέα σύνδεση υδροδότησης θα πρέπει να συνδεθεί με το ρολόι της ΕΥΔΑΠ, όπου ουσιαστικά γίνεται η καταμέτρηση των κυβικών που καταναλώνει μία ιδιοκτησία, προκειμένου να γίνει στη συνέχεια η χρέωση της κατανάλωσης και να σταλεί ο λογαριασμός του νερού.

Ουσιαστικά το ρολόι της ΕΥΔΑΠ αποτελεί τον σύνδεσμο εκείνο με τον οποίο η εγκατάσταση υδροδότησης του κτιρίου συνδέεται με την κεντρική παροχή του νερού, ώστε να υπάρχει καθαρό νερό στο μπάνιο, στην τουαλέτα και οπουδήποτε αλλού υπάρχει κάποια βρύση (σε χώρους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς).

Τη διαδικασία σύνδεσης παροχής σε ρολόι ΕΥΔΑΠ αναλαμβάνει ο ίδιος ο ιδιώτης μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή μίας κατοικίας ή κάποιας επαγγελματικής εστίας. Πρόκειται για μία υδραυλική εργασία που σε γενικές γραμμές ολοκληρώνεται γρήγορα και η οποία έχει γενικά χαμηλό κόστος,

Στην εταιρεία μας η σύνδεση με το ρολόι της ΕΥΔΑΠ αποτελεί μία από τις πολλές υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλη την Αττική.

Αμέσως μόλις μας καλέσετε, ένα εξειδικευμένο συνεργείο υδραυλικών θα φτάσει στον χώρο σας και θα αναλάβει τη σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο του ρολογιού της ΕΥΔΑΠ. Το συνεργείο αυτό των υδραυλικών έχει επιπλέον τη δυνατότητα να σας προσφέρει οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία για υδραυλική εργασία χρειάζεστε ή κάποια άλλη σύνδεση ή επισκευή στο σύστημα θέρμανσής σας.

Σύνδεση παροχής ρολόι ΕΥΔΑΠ

Καθαρό νερό στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας
  • Άμεση σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης
  • Χωρίς διαρροές νερού και κακοτεχνίες
  • Αυθημερόν σύνδεση και λειτουργικότητα της εγκατάστασης
  • Γρήγορες και οικονομικές εργασίες
  • Ποιοτική εργασία που δεν θα σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε γίνεται η σύνδεση του ρολογιού της ΕΥΔΑΠ;
Συνήθως γίνεται όταν ολοκληρωθεί μία οικοδομή και χρειάζεται κάποιο κτίριο σύνδεση με την κεντρική παροχή του νερού. Υπάρχει περίπτωση σε ορισμένες περιπτώσεις να υπάρξει βλάβη στο ρολόι του νερού και να είναι απαραίτητη η αντικατάστασή του. Στη συνέχεια απαιτεί και η σύνδεση της ιδιοκτησίας με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης.
Είναι ακριβή η σύνδεση παροχής νερού με το ρολόι της ΕΥΔΑΠ;

Πρόκειται για μία εντελώς οικονομική εργασία, την οποία μπορούν να φέρουν σε πέρας τα έμπειρα συνεργεία μας υδραυλικών μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να ξοδευτείτε ιδιαίτερα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη σύνδεση του ρολογιού;

Η σύνδεση πραγματοποιείται αυθημερόν. Ο υδραυλικός που θα αναλάβει την εργασία αυτή χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να την ολοκληρώσει πλήρως, εφόσον βέβαια δεν προκύψουν απρόοπτες καταστάσεις, οι οποίες όμως είναι σπάνιες.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος