Εξακολουθείτε να έχετε αποδοτικό ηλιακό με ζεστό νερό

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μία ιδιαίτερα αποδοτική συσκευή, που σας εξοικονομεί κάθε χρόνο πολλά χρήματα, παρέχοντας σας ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες ζεστό νερό και τις ανάγκες του νοικοκυριού ή της επιχείρησης σας.

Για να είναι, ωστόσο, αποδοτικός ένας ηλιακός θερμοσίφωνας θα πρέπει να γίνεται τακτική συντήρηση, ανά κάποια χρόνια. Η συντήρηση συνήθως περιλαμβάνει την αντικατάσταση κάποιων εξαρτημάτων που φθείρονται από τον χρόνο ή από τα άλατα, καθώς επίσης και τον καθαρισμό των ηλιακών πάνελ, που λόγω του χώματος, της σκόνης και της βροχής λερώνονται και παύουν να είναι το ίδιο αποδοτικά.

Τα υλικά του θερμοσίφωνα δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν για πάντα. Χρειάζονται αντικατάσταση και συντήρηση και η οποιαδήποτε βλάβη, ακόμη και μικρή θα πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα, προκειμένου να μην υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα και ζημιές στο μέλλον.

Τα συνεργεία της εταιρίας μας αναλαμβάνουν τη συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα, με όλες τις απαιτούμενες εργασίες που περιλαμβάνει αυτή, προκειμένου να έχετε έναν πλήρως λειτουργικό ηλιακό θερμοσίφωνα, που θα συνεχίσει να είναι λειτουργικός και αποδοτικός οικονομικά, εξοικονομώντας πολλά χρήματα από το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύμα.

Προσφέρουμε συντήρησης και εγκατάστασης υδραυλικών και συστημάτων θέρμανσης καθώς επίσης και μεγάλη γκάμα από υδραυλικές εργασίες κάθε είδους. Καλέστε μας για να λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ή για να πάρετε προσφορά για κάποια νέα εγκατάσταση.

Συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Κάντε σέρβις στον ηλιακό σας θερμοσίφωνα μία άψογη λειτουργία
  • Αντικατάσταση εξαρτημάτων
  • Καθαρισμός του θερμοσίφωνα εσωτερικά και εξωτερικά
  • Για ζεστό νερό όλο το χρόνο
  • Για ασφαλή λειτουργία χωρίς ταλαιπωρία
  • Οικονομικές χρεώσεις εργατικών και ανταλλακτικών

Συχνές Ερωτήσεις

Τι ακριβώς περιλαμβάνει ένα σέρβις ηλιακού θερμοσίφωνα;
Το service περιλαμβάνει την αντικατάσταση του ανοδίου μαγνησίου, καθώς επίσης και καθαρισμό του μπόιλερ από τα άλατα, καθαρισμό της αντίστασης εξωτερικό καθαρισμό των ηλιακών πάνελ. Προχωράμε επίσης σε αντικατάσταση στις φλάντζες στεγανότητας και πλήρωση αντιψυκτικού υγρού στον κάθε συλλέκτη, καθώς επίσης και σε έλεγχο των μονώσεων των σωληνώσεων και σε άλλες προληπτικές εργασίες.
Κάθε πότε πρέπει να γίνεται σέρβις ενός ηλιακού θερμοσίφωνα;

Προτείνεται η συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα κάθε 2 χρόνια. Καλό είναι να μην αμελείτε τη συγκεκριμένη διαδικασία γιατί μπορεί να χάσετε την απόδοση τη συσκευή σας και να αντιμετωπίσετε επιπρόσθετα κόστος και φθορές.

Υπάρχουν ζητήματα υγείας εάν καθυστερήσω τη συντήρηση;

Με τα χρόνια ο ηλιακός θερμοσίφωνας μαζεύει άλατα, σκουριές και άλλες επικίνδυνες ουσίες που αναμειγνύονται με το νερό. Αυτό σημαίνει πως οι ρύποι αυτοί συσσωρεύονται και περνούν στο νερό, το οποίο χρησιμοποιείτε κάνοντας ενδεχομένως κακό στην υγεία σας. Πέρα από τους ανόργανος ρύπους, υπάρχει περίπτωση εμφάνισης και μικροοργανισμών και βακτηρίων.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος