Εγκατάσταση αντλίας λυμάτων με πλήθος εφαρμογές

Μία αντλία λυμάτων είναι ικανή να αντλήσει ακάθαρτα ύδατα, τα οποία μπορούν να περιέχουν και στερεά υπολείμματα, από ένα σημείο προς κάποιο άλλο. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χρειάζεστε την τοποθέτηση αντλίας λυμάτων στο χώρο σας.

Για παράδειγμα μπορεί να χρειάζεται να μετακινήσετε έναν όγκο λυμάτων από έναν βόθρο μικρό προς κάποιον μεγαλύτερο που θα βρίσκονται σε απόσταση σε διαφορετικό ύψος ή να έχετε κάποια μεγάλη εγκατάσταση (πχ. ξενοδοχείο). Υπάρχουν σίγουρα και άλλες εφαρμογές για τις οποίες οι αντλίες λυμάτων γενικά εξυπηρετούν στην οικία ή στο χώρο εργασίας σας.

Η τοποθέτηση κάποιας αντλίας λυμάτων χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις, ενώ συχνά χρειάζεται και κάποια προσαρμογή της συσκευής, ανάλογα με τις συνθήκες του κάθε χώρου και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως το άτομο που θα αναλάβει την εργασία της τοποθέτησης θα πρέπει να έχει εξειδικευμένες γνώσεις και θα μπορεί παράλληλα να είναι ευέλικτο, διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να καταφέρει να φέρει σε πέρας μία απαιτητική εργασία όπως αυτή.

Η εταιρία μας διαθέτει συνεργάτες που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν όσον αφορά την τοποθέτηση αντλίας λυμάτων, ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας στον χώρο που θέλετε να γίνει η εγκατάσταση.

Προσφέρουμε οικονομικές τιμές, τόσο για την τοποθέτηση της αντλίας, όσο και για όλες τις υδραυλικές υπηρεσίες που έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε, εφόσον τις έχετε ανάγκη και ζητήσετε τη βοήθειά μας.

Τοποθέτηση αντλίας λυμάτων

Απομακρύνετε τα λήμματα όπως εσείς επιθυμείτε
  • Τοποθέτηση μικρών και μεγαλύτερων αντλιών
  • Απομάκρυνση ακαθάρτων υδάτων
  • Ποιοτική εργασία και εγκατάσταση
  • Ταχύτατη εγκατάσταση με χαμηλό οικονομικό κόστος
  • Ομαλή λειτουργία για πολλά χρόνια, δίχως προβλήματα

Συχνές Ερωτήσεις

Τι ακριβώς κάνει μία αντλία λυμάτων;
Απομακρύνει τα ακάθαρτα ύδατα από κάποιο σημείο, πχ. ένα φρεάτιο ή κάποιο βόθρο κλπ. Διαφέρει σε σχέση μία αντλία όμβριων υδάτων, στο γεγονός ότι μπορεί να αντλήθηκε στερεά υπολείμματα πέραν του νερού.
Είναι ακριβές γενικά οι αντλίες λυμάτων;

Εξαρτάται από το μέγεθος της αντλίας, καθώς και από τη δυναμικότητά της. Οι τιμές ξεκινούν χαμηλά, από μερικές μόλις δεκάδες ευρώ, αλλά μπορεί να φτάσουν σε μεγάλα ποσά, έως και χιλιάδες ευρώ, εφόσον καλύπτουν αντίστοιχα μεγάλες απαιτήσεις.

Πόσο κοστίζει μία τοποθέτηση αντλίας λυμάτων;

Εξαρτάται από τις συνθήκες και από τις τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν από τον υδραυλικό. Σε απλές περιπτώσεις είναι θέμα ρουτίνας που δεν θα σας στοιχίσει κάτι σημαντικό, αλλά σε πιο πολύπλοκες περιπτώσεις μπορεί το κόστος να αυξηθεί.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος