Τοποθέτηση Δοχείου Διαστολής για θέρμανση δίχως προβλήματα

Τοποθέτηση Δοχείου Διαστολής: Το δοχείο διαστολής είναι ένα λειτουργικό κομμάτι ενός κεντρικού συστήματος θέρμανσης, παρότι δεν θεωρείται από τα βασικά του στοιχεία. Μπορεί κανείς να το βρει τόσο στις πιο παλιές όσο και στις καινούργιες εγκαταστάσεις με κάποιες διαφορές.

Πιο παλιά που συναντούσαμε στις λεγόμενες ανοιχτές εγκαταστάσεις, ενώ πλέον χρησιμοποιείται στις κλειστού τύπου εγκαταστάσεις. Ο σκοπός παραμένει πάντα ωστόσο ο ίδιος, δηλαδή η αποθήκευση του επιπλέον νερού, ο όγκος του οποίο αυξάνεται κατά περίπου 4% όταν θερμαίνεται.

Υπάρχουν αρκετές τεχνικές διαφορές όσον αφορά τις ανοιχτές εγκαταστάσεις και τις κλειστές, όμως το γεγονός είναι πως πλέον γίνεται ευρύτερα χρήση του κλειστού δοχείου διαστολής σε όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που πλέον πραγματοποιούνται.

Την Τοποθέτηση Δοχείου Διαστολής την κάνει ένας έμπειρος υδραυλικός μας. Θα καταγράψει τις ανάγκες θέρμανσης του κάθε συστήματος και θα διαπιστώσει τι μέγεθος δοχείο διαστολής είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση, ώστε το σύστημα θέρμανσης να λειτουργεί αποδοτικά και σωστά, χωρίς απώλειες και χωρίς κίνδυνο από τη λειτουργία του.

Τέτοιου είδους τεχνικούς υδραυλικούς με εμπειρία σε θέματα θέρμανσης και ψύξης διαθέτουμε στην εταιρεία μας και προσφέρουμε στη διάθεσή σας, για την τοποθέτηση δοχείου διαστολής και για κάθε άλλη υδραυλική εργασία η διαδικασία θέρμανσης/ ψύξης σας ενδιαφέρει.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς, για την σωστή Τοποθέτηση Δοχείου Διαστολής.

Καλέστε μας σήμερα για τις τιμές μας και πάρτες μία προσφορά στην Τοποθέτηση Δοχείου Διαστολής.

Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα σας απαντήσει άμεσα. Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την χρήση επώνυμων δοχείων διαστολής και υλικών.

Τοποθέτηση Δοχείου Διαστολής

Εγκατάσταση δοχείου διαστολής κλειστού τύπου στις εγκαταστάσεις
  • Ακριβής επιλογή διαστάσεων ανάλογα με το σύστημα
  • Αποδοτική λειτουργία του συστήματος θέρμανσης
  • Δίχως προβλήματα πίεσης και κινδύνους
  • Υψηλής ποιότητας εργασίες με αντίστοιχο επιπέδου υλικά
  • Χαμηλό κόστος και χρεώσεις

Συχνές Ερωτήσεις για την Τοποθέτηση Δοχείου Διαστολής

Γιατί πλέον χρησιμοποιούνται αποκλειστικά κλειστά δοχεία διαστολής;

Είναι προτιμότερο να μην υπάρχει άμεση επικοινωνία του νερού της εγκατάστασης με τον αέρα της ατμόσφαιρα, γι’ αυτό τον λόγο αντικαταστάθηκαν τα ανοιχτού τύπου δοχεία με τα κλειστού τύπου, τα οποία χρησιμοποιούνται πλέον ευρέως.

Τι περιέχει ένα δοχείο διαστολής πέρα από νερό;

Διαθέτουν μία ελαστική μεμβράνη που χωρίζει το δοχείο σε δυο μέρη. Στη μία πλευρά βρίσκεται ένα αδρανές αέριο, συνήθως άζωτο σε πίεση και στην άλλη το νερό.

Πώς γίνεται ο υπολογισμός του μεγέθους δοχείου διαστολής;

Υπάρχει συγκεκριμένος μαθηματικός τύπος με τον οποίο μπορεί κανείς να υπολογίσει την ακριβή διάσταση του δοχείου διαστολής που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει. Καλό είναι ωστόσο τη διαδικασία αυτή να την κάνει ένας εξειδικευμένος υδραυλικός με γνώσεις σε ζητήματα θέρμανσης και ψύξης. Καλέστε μας σήμερα για να προβούμε σε Τοποθέτηση Δοχείου Διαστολής με τις ακριβείς διαστάσεις.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος