Μία νέα καμπίνα για το ντους στο μπάνιο σας

Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια οι περισσότεροι επέλεγαν μία μπανιέρα για το χώρο του μπάνιου τους, ενώ οι καμπίνες του ντους αποτελούσαν επιλογή μόνο όταν υπήρχε στενότητα χώρου.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ακόμη και σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με τον χώρο του μπάνιου, οι καμπίνες του ντους αποτελούν πρακτική και πιο επιθυμητή λύση για τους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιών.

Είναι γεγονός πως το να χαλαρώσει κάνει στην μπανιέρα του και να καταναλώσει τόσο πολύ νερό γεμίζοντας την δεν είναι και τόσο συχνή επιλογή στις μέρες μας. Συνεπώς λοιπόν, μία κάθετη ντουζιέρα που κλείνει και περιορίζει τα νερά στο εσωτερικό της είναι πιο χρηστική και λειτουργική.

Για τον λόγο αυτόν τα περισσότερα νέα διαμερίσματα και σπίτια προχωρούν πλέον σε τοποθέτηση καμπίνας αντί για μπανιέρα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις παλιότερων εγκαταστάσεων μπάνιου, πολλοί επιλέγουν την αντικατάσταση της μπανιέρας με κάποια νέα καμπίνα.

Όποια κι αν είναι η περίπτωση η δική σας, η εταιρεία μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει και να προχωρήσει σε τοποθέτηση καμπίνας ντους στο χώρο του μπάνιου σας. Προσφέρουμε πλήρη εγκατάσταση στο σύστημα των υδραυλικών και ολοκληρωμένες υδραυλικές εργασίες για άψογη λειτουργία από την αρχή.

Οι έμπειροι υδραυλικοί που διαθέτουμε θα προχωρήσω στη σύνδεση της καμπίνας με την αποχέτευση, καθώς και την παροχή του καθαρού νερού. Έτσι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να απολαύσετε το ντους στην καινούργια σας καμπίνα.

Τοποθέτηση καμπίνας

Πλήρης εγκατάσταση καμπίνας στο χώρο του μπάνιου
  • Αντικατάσταση μπανιέρας με καμπίνα
  • Νέα εγκατάσταση καμπίνας για το ντους
  • Γρήγορες εργασίες με χαμηλό κόστος
  • Χωρίς μελλοντικά προβλήματα και διαρροές
  • Για περισσότερο χώρο και λειτουργικότητα στο μπάνιο

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ακριβές οι καμπίνες του ντους;

Οι τιμές για τις καμπίνες του ντους κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με εκείνα τα οποία έχουν και οι αντίστοιχες μπανιέρες. Και το κόστος εγκατάστασης είναι περίπου το ίδιο.

Πόσο γρήγορα γίνεται η εγκατάσταση μιας καμπίνας;

Τα πάντα έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον χώρο και κάποιες λεπτομέρειες, όπως είναι η υδραυλική εγκατάσταση ή κάποιες πρόσθετες εργασίες που είναι ενδεχομένως πιθανόν να απαιτούνται (πχ. τοποθέτηση πλακιδίων). Σε γενικές γραμμές πάντως είναι μία γρήγορη εργασίας που μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και σε μία ημέρα.
Είναι πιο οικονομική μία καμπίνα από μία μπανιέρα;
Σίγουρα είναι πιο οικονομική από την άποψη ότι δεν χρειάζεται να γεμίσει όπως η μπανιέρα με νερό. Βέβαια, οι περισσότεροι κάνω ντους ακόμα και στη μπανιέρα τους και δεν τη γεμίζουν πλήρως με νερό. Άρα θα λέγαμε ότι είναι μεν πιο οικονομική η καμπίνα, αλλά κυρίως για πιο πρακτική, καθώς εκμεταλλεύεται κάνεις κάθετα το χώρο και όχι οριζόντια.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος