Τοποθετήστε νέο ή αλλάξτε το λέβητα πετρελαίου σας

Η θέρμανση με πετρέλαιο αποτελεί παραδοσιακά την πιο δημοφιλή μέθοδο θέρμανσης στην Ελλάδα και παρότι αρκετές άλλες μορφές θέρμανσης και καυσίμων έχουν κάνει την εμφάνισή του του στα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, το πετρέλαιο εξακολουθεί να κρατά τα ηνία.

Το πετρέλαιο άλλωστε αποτελεί το κύριο καύσιμο της βιομηχανίας αλλά και ιδιωτικής χρήσης σε όλο τον πλανήτη, παρά την αύξηση της τιμής του, η οποία είναι σταθερά ανοδική τις τελευταίες δεκαετίες.

Κάποιοι επιλέγουν να ακολουθήσουν άλλες μορφές θερμότητας όμως αυτό προϋποθέτει μία μεγάλη επένδυση προκειμένου να αλλάξει εντελώς ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

Είναι γεγονός, ωστόσο, ότι οι λέβητες των τελευταίων ετών είναι πολύ πιο αποδοτικοί και οικονομικοί σε σχέση με το παρελθόν. Έτσι λοιπόν όταν κανείς δεν θέλει να προχώρησε σε μεγάλη οικονομική επένδυση μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα λέβητα νέας τεχνολογίας πετρελαίου και καλύτερη οικονομία και απόδοση στη θέρμανση του, είτε πρόκειται για ατομική θέρμανση είτε για κεντρικό σύστημα πχ. σε κάποια πολυκατοικία.

Η εταιρεία μας ασχολείται με την τοποθέτηση λέβητα πετρελαίου κάθε τύπου και μάρκας κατασκευής. Αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις υδραυλικές εργασίες που περιλαμβάνουν την σύνδεση με το κεντρικό σύστημα καθώς επίσης και τυχόν επισκευές και συντήρηση που θα είναι απαραίτητα.

Γενικά διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα από υπηρεσίες στον χώρο των υδραυλικών και των εγκαταστάσεων θέρμανσης, προσφέροντας εμπειρία, ανταγωνιστικές τιμές και πάνω από όλα ποιότητα σε ότι κάνουμε

Τοποθέτηση λέβητα πετρελαίου

Αποκτήστε έναν νέο λέβητα πετρελαίου και ζητήστε μας να πραγματοποιήσουμε την εγκατάσταση
  • Αντικατάσταση παλιού λέβητα πετρελαίου
  • Τοποθέτηση λέβητα σε νέα εγκατάσταση
  • Για πιο οικονομική θέρμανση και αυξημένη απόδοση
  • Λειτουργικό σύστημα χωρίς επιπλέον έξοδα
  • Γρηγόρη και οικονομική εργασία με φθηνά ανταλλακτικά

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι σημαντική η λειτουργία ενός λέβητα πετρελαίου;

Δίχως αμφιβολία αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι ενός συστήματος θέρμανσης με πετρέλαιο. Μέσω του λέβητα θερμαίνεται το νερό, το οποίο ουσιαστικά παρέχει τη θέρμανση σε όλο τον χώρο. για αυτό είναι σημαντική η σωστή επιλογή λέβητα και η ορθή εγκατάστασή του.

Ποιες επιλογές υπάρχουν όσον αφορά τους λέβητες;

Η βασική κατηγοριοποίηση έχει να κάνει με το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένοι. Μιλάμε κυρίως για μαντεμένιος ή για χαλύβδινους λέβητες. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τα οποία καλό είναι να συζητήσετε με τον έμπειρο τεχνικό με λεπτομέρειες. Όσον αφορά πάντως το κόστος, οι μαντεμένιοι λέβητες είναι πιο ακριβοί.

Ποια βήματα περιλαμβάνει μία εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου;

Κατά σειρά πραγματοποιείται πρώτα η μηχανολογική μελέτη και στη συνέχεια γίνεται η επιλογή του λέβητα. Ένα έμπειρο συνεργείο όπως τα δικά μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση, εξασφαλίζοντας καλή απόδοση και ασφαλή λειτουργία.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος