Αποτρέψτε τη συσσώρευση νερών σωστά και αποτελεσματικά

Οι αντλίες όμβριων υδάτων μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε έκτακτες περιπτώσεις, όταν έχουμε κάποια πλημμύρα κάποιου εσωτερικού κύριους χώρους, αλλά παράλληλα διαθέτουν και πλήθος από άλλες λειτουργίες και δυνατότητες και μπορούν να εγκατασταθούν και μόνιμα σε κάποιο σημείο.

Η αγορά και η εγκατάσταση μιας αντλίας όμβριων υδάτων είναι σίγουρα μία έξυπνη λύση που δεν στοιχίζει πραγματικά πολλά χρήματα, αλλά αντίθετα μπορεί να σας γλιτώσει από μεγάλα μελλοντικά έξοδα, όταν εκτιμάτε για παράδειγμα πώς μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, σε κάποιο υπόγειο ή σε κάποιον άλλο χώρο που υπάρχει περίπτωση να πλημμυρίσει με νερό.

Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί μία αντλία να χρησιμοποιηθεί και για διάφορες εφαρμογές του κήπου κλπ. Αντλίες αυτές είναι πολλές φορές αδιάβροχες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και κάτω από το νερό, ενώ οι τιμές τους αρχίζουν από λίγα δεκάδες ευρώ μόλις έως πολύ περισσότερα χρήματα, ανάλογα με την χρήση που αναμένεται να έχουν.

Τοποθετήσεις αντλιών όμβριων πραγματοποιούνται από την εταιρεία μας καθημερινά σε ολόκληρη την Αττική, όπως άλλωστε γίνονται και με όλες οι υδραυλικές εργασίες και εργασίες που αφορούν τη θέρμανση και την ψύξη του χώρου σας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων και μπορούμε να προχωρήσουμε σε τοποθέτηση αντλίας όμβριων υδάτων όπως εσείς επιθυμείτε, μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με πολύ χαμηλό κόστος για την “τσέπη” σας.

Τοποθέτηση αντλίας όμβριων

Χρησιμοποιείστε την αντλία όμβριων σε πλήθος από εφαρμογές
  • Αποτελεσματική απομάκρυνση των όμβριων υδάτων
  • Για μικρούς και για μεγάλους χώρους
  • Εγγυημένη εργασία και αποτελέσματα
  • Χαμηλές τιμές σε αντλίες και σε εργατικά
  • Δίχως να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις λειτουργίας

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς λειτουργούν οι αντλίες όμβριων;
Συνήθως λειτουργούν με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, που μεταβάλλεται ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Είναι απαραίτητες για την άντληση όμβριων υδάτων από δεξαμενές και από άλλους πλημμυρισμένους χώρους ή τη μεταφορά νερού κάπου αλλού. Κάποιες είναι βυθιζόμενες και δουλεύουμε ακόμα και μέσα στο νερό.
Παίζει ρόλο η μάρκα κατά την εγκατάσταση της αντλίας;

Όχι, ένας έμπειρος υδραυλικός όπως αυτοί που διαθέτει η εταιρεία μας μπορούν να εγκαταστήσουν κάθε είδους και τύπου αντλία όμβριων, ανεξαρτήτως μάρκας.

Χρειάζονται συντήρηση οι αντλίες;

Χρειάζονται πολύ περιορισμένη συντήρηση, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές. Οι περισσότερες είναι απόλυτα στεγανές, πράγμα που σημαίνει πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την υγρασία, η οποία και αποτελεί έναν από τους πιο επιβαρυντικούς παράγοντες συνήθως στις ηλεκτρικές συσκευές κάθε είδους.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος