Αντικατάσταση παλιού σιφωνιού νιπτήρα ή δαπέδου

Πολλές φορές βλέπουμε πως η αποχέτευση δεν δουλεύει τόσο καλά, με αποτέλεσμα τα νερά να μην μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα. Όταν μάλιστα έχει κανείς προχωρήσει πρώτα σε απόφραξη και το πρόβλημα επιμένει, τότε μάλλον είναι απαραίτητη μία αντικατάσταση του παλιού σιφωνιού με ένα καινούργιο.

Το πρώτο βήμα είναι πάντα ο καθορισμός του χώρου και η συγκέντρωση των νερών για να προχωρήσει στην εργασία ο υδραυλικός. Θα πρέπει ο ειδικός να αποκάλυψει το εσωτερικό του σιφωνιού, σπάζοντας το δάπεδο ή αφαιρώντας τα πλακάκια ώστε στη συνέχεια να το ξεβιδώσει το παλιό και να τοποθετήσει ένα καινούργιο σιφώνι.

Υπάρχει περίπτωση η αντικατάσταση να είναι ολική ή να αλλαχθεί τελικά μόνο ένα τμήμα του σιφωνιού, ανάλογα πάντα με την βλάβη και με την κατάστασή του σιφωνιού. Ο χρόνος σίγουρα συνεπάγεται φθορά όλων των υδραυλικών, συμπεριλαμβανομένων και των σιφωνιών.

Οι άνθρωποι των συνεργείων της εταιρείας μας γνωρίζουν πώς να προχωρήσουν σε αλλαγή σιφωνιού, ώστε να προκληθεί η λιγότερη δυνατή ζημιά και ταλαιπωρία. Πρόκειται για μία εργασία που κρύβει πολλούς κινδύνους και εκπλήξεις, εφόσον δεν γίνει σωστά. Απαιτεί τη σωστή στεγανοποίηση για να αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές, αλλά και οι επισκέψεις από έντομα, όπως είναι οι κατσαρίδες.

Γα εύκολες και για πιο δύσκολες περιπτώσεις που περιλαμβάνουν την αλλαγή σιφωνιού και άλλες υδραυλικές υπηρεσίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αλλαγή σιφωνιού

Πλήρης αντικατάσταση σιφωνιού με λύσιμο και αντικατάσταση
  • Προσεκτικός σπάσιμο του δαπέδου και ελάχιστη ζημιά
  • Αντικατάσταση κάθε είδους σιφωνιού κουζίνας η μπάνιου
  • Επισκευή σιφωνιού εφόσον δεν χρειάζεται αντικατάσταση
  • Ποιοτική δουλειά και ανταλλακτικά
  • Χαμηλές τιμές και άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είδη σιφωνιού έχουμε στην κουζίνα;

Υπάρχουν μονά, διπλά και τριπλά σιφώνια νεροχύτη, τα οποία διαθέτουν υπερχείλιση ή όχι. Υπάρχουν επίσης σιφώνια σπιράλ παλαιού και νέου τύπου και πιο παλιά σιφώνια με λάστιχο.

Ποια είδη σιφωνιού υπάρχουν στο μπάνιο;

Στο μπάνιο μπορεί να βρει κανείς σιφώνια σπιράλ, με πλαστική ή με μεταλλική ουρά και σιφώνια inox σε σταυρό ή όρθια, νέου και πιο παλιού τύπου.

Μπορώ να αλλάξω μόνος μου το σιφώνι;

Εάν έχετε τεχνικές και υδραυλικές γνώσεις μπορείτε να το δοκιμάσετε, αν και δεν σας το προτείνουμε. Καλύτερα να αναλάβει τη δουλειά ένας επαγγελματίας για να περιοριστούν οι ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν. Υπάρχει κίνδυνος να πληρώσετε τελικά πολύ περισσότερα από μία απλή υπηρεσία αλλαγή σιφωνιού που για μας είναι συνηθισμένη.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος