Αποκατάσταση της βλάβης της υδρορροές της βεράντας ή της αυλής

Πολύς κόσμος δεν δίνει μεγάλη σημασία όταν υπάρχει διαρροή υδρορροής, στη σκεπή, στη βεράντα ή στην αυλή του. Πολλές φορές υποτιμούμε τη χρήση μιας υδρορροής, όμως αυτό πραγματικά δεν είναι σωστό.

Οι υδρορροές έχουν πολύ συγκεκριμένο και σημαντικό ρόλο. Αυτός είναι να απομακρύνει τα λιμνάζοντα νερά από συγκεκριμένα σημεία, τα οποία μπορούν να πλημμυρίσουν και να μας δημιουργήσουν προβλήματα, με υγρασίες, καθώς επίσης και άλλες λειτουργικές δυσχέρειες.

Μία διαρροή υδρορροής μπορεί να κάνει την υδρορροή να πάψει να λειτουργεί εντελώς ή ενδεχομένως και να υπολειτουργεί. Τα νερά και η υγρασία είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνα και θα πρέπει να απομακρύνονται από τις υδρορροές, οι οποίες τοποθετούνται κάθε φορά σε συγκεκριμένα σημεία, στα οποία τις έχουμε κάθε φορά ανάγκη.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με διαρροή, καλό θα είναι να μην αφήσετε το πρόβλημα, ιδίως αν έρχεται ο χειμώνας ή φθινόπωρο, όταν δηλαδή είναι πιο πιθανό να παρατηρηθούν ακραία καιρικά φαινόμενα και βροχές.

Στο τέλος δεν θέλετε να πληρώσετε περισσότερα για καταστροφές και επιπλέον επισκευές που μπορεί να προκύψουν από την αμέλεια ενός απλού προβλήματος διαρροής.

Η τεχνική μας εταιρεία αναλαμβάνει κάθε είδους διαρροή υδρορροής ή πάσης φύσεως υδραυλικές εγκαταστάσεις και επισκευές σε εσωτερικούς, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους.

Μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες μας το χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και επισκευών και να μας καλέσετε όποτε θεωρήσετε πως υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Διαρροή υδρορροής

Μην αμελείτε τη διαρροή μιας υδρορροής
  • Αλλαγή ή επιδιόρθωση της υδρορροής
  • Άμεση αντιμετώπιση για απροβλημάτιστη λειτουργία ροής των υδάτων
  • Σε ελάχιστα λεπτά κοντά σας μετά την κλήση σας
  • Εγγυημένες λύσεις που θα λειτουργούν για πολλά ακόμη χρονιά
  • Χαμηλό κόστος υπηρεσιών για επαγγελματικές, ολοκληρωμένες υδραυλικές εργασίες

Συχνές Ερωτήσεις

Γίνεται επισκευή μιας υδρορροής με διαρροή;

Με τα κατάλληλα υλικά προσπαθούμε να επιδιορθώσουμε το σημείο της διαρροής. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω της έκτασης του προβλήματος ή άλλων συνθηκών, τότε προχωρούμε σε ολική αντικατάσταση της υδρορροής.

Μήπως είναι κάτι για το οποίο θα χρεωθώ πολύ;

Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με την κάθε περίπτωση και την εργασία, καθώς επίσης και τα υλικά που πρέπει να τοποθετηθούν. Αφού οι τεχνικοί μας ρίξουν μία ματιά στο πρόβλημα, θα φροντίσουν να σας ενημερώσουν αναλυτικά για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και για το κόστος αυτών.

Ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν εάν δεν επιδιορθώσω έγκαιρα την υδρορροή;

Υπάρχει κίνδυνος η υγρασία που συγκεντρώνεται και όλα αυτά τα νερά από τις βροχές να δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα σε τοίχους και σε ταβάνια. Η υγρασία σταδιακά απορροφάται και δημιουργεί τόσο λειτουργικά όσο και δομικά προβλήματα, τα οποία σίγουρα μπορούν να αποφευχθούν γρήγορα και οικονομικά.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος