Εγκαταστήστε ένα λέβητα φυσικού αερίου για πιο αποδοτική θέρμανση

Εγκαταστάσεις θέρμανσης με φυσικό αέριο χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην Ελλάδα, καθώς το δίκτυο επεκτείνεται στην Αττική και στην υπόλοιπη χώρα.

Το φυσικό αέριο αποτελεί μία πιο πρακτική και οικονομική λύση τόσο για κεντρικές εγκαταστάσεις θέρμανσης, όσο και για εγκαταστάσεις αυτόνομης θέρμανσης σε σπίτια και σε διαμερίσματα.

Κεντρικό ρόλο σε ένα σύστημα θέρμανσης με φυσικό αέριο έχει ο λέβητας φυσικού αερίου, που αποτελεί ουσιαστικά και την καρδιά του όλου συστήματος θέρμανσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να λειτουργεί άψογα και να είναι τόσο αποδοτικός λειτουργικά όσο και οικονομικά, γιατί το κόστος θέρμανσης είναι κάτι που μας απασχολεί όλους.

Έτσι λοιπόν πέρα από τη σωστή επιλογή ενός καλού λέβητα φυσικού αερίου είναι παράλληλα το ίδιο σημαντική και η επιλογή ενός καλλιτεχνικού για την εγκατάσταση δουλεύει η φυσικού αερίου που θα αγοράσετε τελικά.

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε μία άρτια τοποθέτηση λέβητα φυσικού αερίου σε κάποια νέα ή σε παλιά εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο. Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία και συνεργάτες που γνωρίζουν καλά όσα έχουν σχέση με την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων φυσικού αερίου.

Αναλαμβάνουμε επίσης κάθε είδους άλλη εγκατάσταση θέρμανσης, παρέχοντας ταυτόχρονα όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων που θα χρειαστείτε.

Τοποθέτηση Λέβητα Φυσικού Αερίου

Νέος λέβητας φυσικού αερίου χωρίς απώλειες για μέγιστη οικονομία
  • Αντικατάσταση παλιού λέβητα φυσικού αερίου
  • Εκ νέου τοποθέτηση λέβητα
  • Οικονομική θέρμανση όλο το χειμώνα χωρίς απώλειες
  • Χαμηλές δαπάνες για συντήρηση και λογαριασμός θερμά
  • Ταχύτατη και ασφαλής εγκατάσταση

Συχνές Ερωτήσεις

Τι ακριβώς κάνει ένας λέβητας φυσικού αερίου;

Ουσιαστικά πρόκειται για τη συσκευή εκείνη η οποία φροντίζει μέσω της καύσιμης ύλης που είναι το φυσικό αέριο να θερμάνει το νερό του συστήματος θέρμανσης. Το νερό αυτό στη συνέχεια πηγαίνει στα καλοριφέρ, τα οποία θερμαίνουν τον χώρο μας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες χρήσεις, πχ. για ζεστό νερό στην κουζίνα ή στο μπάνιο.

Είναι επικίνδυνοι οι λέβητες φυσικού αερίου;
Το φυσικό αέριο είναι καύσιμο με μεγάλη ενέργεια και αυτό σημαίνει πως εάν δεν υπάρχει η απαιτούμενη ασφάλεια μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Γενικά, ωστόσο, επειδή είναι πιο ελαφρύ από τον αέρα, είναι και πιο ασφαλές, σε σχέση π.χ. με το υγραέριο που είναι βαρύ. Όταν υπάρχει διαρροή, το φυσικό αέριο ακολουθεί ανοδική πορεία και διαφεύγει στην ατμόσφαιρα.
Είναι οι λέβητες φυσικού αερίου πιο οικονομικοί από τους παλιούς;
Οι σύγχρονοι λέβητες είναι σίγουρα πιο οικονομικοί σε σχέση με τους παλιότερους. Χρησιμοποιούν τη λεγόμενη τεχνολογία συμπύκνωσης και ελεγχόμενης παροχής οξυγόνου, με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης από τους συμβατικούς λέβητες. Αυτό συμβαίνει γιατί καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν και τη θερμότητα των καυσαερίων που παράγονται.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος