Οικονομική τοποθέτηση αντλίας θερμότητας για απόδοση στη θέρμανση

Οι αντλίες θερμότητας γίνονται τον τελευταίο καιρό όλο και πιο δημοφιλής επιλογή όσον αφορά τη θέρμανση μικρών και μεγαλύτερων χώρων. Αποτελούν σίγουρα μία συμφέρουσα επένδυση σε βάθος χρόνου, παρότι πολύς κόσμος αποθαρρύνεται από το υψηλό κόστος αγοράς της συσκευής και τις γενικότερα της όλης εγκατάστασης.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της αντλίας θερμότητας είναι πως μπορεί να προσφέρει θέρμανση το χειμώνα και αντίστοιχα ψύξη το καλοκαίρι, καθώς επίσης να δίνει πρόσβαση σε ζεστό νερό καθόλη τη διάρκεια του έτους. Αποτελούν ουσιαστικά μία ευέλικτη επιλογή για όλο το χρόνο.

Παράλληλα, το κόστος λειτουργίας και συντήρησης είναι πολύ χαμηλό στις αντλίες θερμότητας και εκτός των άλλων είναι ιδιαίτερα φιλικές και προς το περιβάλλον, καθώς με αυτές αποφεύγονται οι υψηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη δική σας αντλία θερμότητας με τοποθέτηση στο χώρο που εσείς επιθυμείτε. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε απροβλημάτιστη λειτουργία, τόσο για την ψύξη, όσο και για τη θέρμανση του χώρου σας, καθώς επίσης και άφθονο ζεστό νερό όποτε θελήσετε.

Προσφέρουμε υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων και συντηρήσεων κάθε είδους και μπορούμε να προχωρήσουμε στη σύνδεση και εγκατάσταση της αντλίας θερμότητας, καθώς και στη συντήρησή της, αλλά και σε επιδιορθώσεις εάν αυτό χρειαστεί στο μέλλον.

Τοποθέτηση αντλίας θερμότητας

Ψύξη και θέρμανση όποτε θελήσετε με αντλία θερμότητας
  • Επιλογή θέρμανσης ή θέρμανσης μαζί με ψύξη
  • Πλήρης αυτονομία του συστήματος
  • Οικονομική ψύξη και θέρμανση
  • Άμεση τοποθέτηση σε μεγάλους και σε μικρούς χώρους
  • Φιλική λειτουργία προς το περιβάλλον

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορεί μία αντλία θερμότητας να χρησιμοποιηθεί και για θέρμανση και για ψύξη;
Στη χώρα μας έχουμε έντονη ηλιοφάνεια ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Είναι κρίμα να μην μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δωρεάν ενέργεια που μας παρέχει ο ήλιος. Ένα solar kit είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην Ελλάδα, προσφέροντας μεγάλη εξοικονόμηση σε καύσιμα και σε ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ ενισχύει την υπάρχουσα εγκατάσταση θέρμανσης που διαθέτουμε.
Είναι ακριβή μία εγκατάσταση αντλίας θερμότητας;

Πρόκειται γενικά για μία απαιτητική εργασία η οποία και χρειάζεται πολλές ώρες για να ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει πως έχει ένα σημαντικό κόστος, όμως το θετικό είναι πως οι αντλίες θέρμανσης είναι τόσο πρακτικές και κάνουν τόσο μεγάλη οικονομία χρημάτων μακροπρόθεσμα, που πραγματικά αξίζουν τον κόπο και το κόστος.

Είναι ακριβό το κόστος λειτουργίας και συντήρησης;

Παρότι η αγορά μιας αντλίας θερμότητας και η εγκατάστασή της είναι αρκετά απαιτητικές οικονομικά, η κατανάλωση ρεύματος είναι ιδιαίτερα χαμηλή και δεν απαιτείται συντήρηση κάθε χρόνο, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στα συστήματα πετρελαίου, φυσικού αερίου κλπ. Μία αντλία θερμότητας έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Καλέστε μας αμεσα

210 20 20 444694 22 72 777

Ζητήστε μας προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μία προσφορά. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

 

Αποστολή μηνήματος